Fjällgården

Liftarna stängde klockan tre, så killarna grät en mindre flod…
Själv har jag kluddat till det med rummen, bokat av ett rum (för att Isak inte skulle med) MEN nu insett att de behövdes!
Personalen här är SUPER! Så jag hoppas innerlig att det går att ordna..
Annars får vi sova på varandra, och bäbisen i en resväska hehe


Afterskin här är helt galen! (På ett positivt sätt såklart)

Och du!! I skrivandets stund..
VI FICK ETT RUM TILL!!! Yeeessssss!!!!

Lunch hos Dahlboms…
Och skidjustering nere på Stadium.

Nu ett litet glas vin och ett ”andas ut moment” 😉

Och sen middag nere i restaurangen..

Tack för att du finns, och förgyller min dag x

 1. Hej!
  Vi var med familjen i åre och firade nyår för två år sedan och vi bodde på Holiday Club! De har väldigt bra aktiviteter. Bowling och ett bad med bastuavdelning och allt möjligt – tillgängligt för allmänheten ! Kolla in vetja!

 2. Pia skriver:

  Pia!
  Jag gick också med i viktklubb och tyckte det var jättebra. Jag gick ner 12,5 kilo på mindre än 3 månader, MEN sen hände något., så nu på 5 månader har jag gått upp 7 av dom borttappade kilona. Jag har fallit tillbaka i gamla spåren och vräker i mig glassar och chokladbitar hela tiden, MEN nu ska det bli ändringar igen från 1 januari. Det är ju jättelätt att följa viktklubb och roligt också, så länge det varade 🙂 Så hoppas att jag klarar det nu denna gång.
  Men du Magdalena kan väl inte ha många kilon du behöver tappa!? Tycker du är precis lagom, länge sen man var så där smal som du.

 3. Sofia skriver:

  Jag började läsa din blogg tack vare min väns länklista som hon hade på sin blogg.
  Tror hon följde dig för att ni väntade smått samtidigt bla, dock tog livet en annan vändning för dem och jag skulle bli väldigt glad och tacksam om du vill uppmärksamma deras fond för att samla in pengar till forskningen för Sakrom.
  Här finns länken till min blogg och i det inlägget finner du fonden, tidningsartikeln och webbTV- länken.
  http://fialiljas.wordpress.com/2011/12/30/att-gora-nagot/

  Ta hand om dig och familjen!

 4. Så härligt att se snö och din goa familj. Ha nu en riktigt skön semester. och jag vill också läsa Katrins bok. Kram

 5. Pia skriver:

  Det finns en mycket bättre metod än LCHF man går in på aftonbladet o anmäler sig till Martin Lindbergs viktklubb där man får fylla i sin längd o ålder o vikt. Sen räknar den ut hur många kalorier man får äta per dag o det är inte bara o äta rätt utan att motionera är jätte viktigt. Min egen älskade dotter har följt viktklubben o har gått ner 23 kilo på sex månader genom att sluta o äta godis dricka läsk. Äter regelbundet o motioner mycket styrketräning,vattengympa o sumba om hon inte hinner gå iväg o träna. Hon tränar minst tre ggr per vecka o det har gjort att jag har fått en helt ny dotter.. LCHF har även blivit klassad som farlig bantning…..Lycka till med viktklubben istället.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..