Åre och kineserna

Sovande barn, och 50 mil kvar!


Vi börjar närmar oss Dragongate.. Jag ber till Gud att det är stängt! Du som vart här inne länge känner ju till mitt morbida tvångstankeförhållande
till kineserna Klicka HÄR!
Det börjar slita och krypa i kropp.. Filip satte just ner foten och sa precis till mig på skarpen. -Vi kommer inte stanna Magdalena!!
 1. nett skriver:

  Till MAJA och PSYKOLOGEN

  …Tänkte väl det! :=)
  Skriv då inte ett dugg om mina kommentarer!
  Det är säkert ”ni” som är väninnan…:=)

 2. Nett skriver:

  Till MAJA

  …Jag har en fråga till dig och även ”PSYKOLOGEN” i kommentarsfältet här…som jag vill att NI svarar på! När NI tycker att jag ska vara ”försiktig”! :=)

  Tycker NI att det är helt OK av Maggan att skriva att hennes ”vänninna” har ett ex som är ” riktig psykopat, rövhål” Hur EXAKT vet hon att han ÄR ”riktig psykopat, rövhål”? !

  Är hon försiktig när hon skriver så och allt annat hon skrivit om han? Förklara det för mig! Tycker nog att det är hon som ska passa sig att skriva saker här!

  Så här skriver Maggan i det inlägget. Är det OK tycker NI?

  ”Hon har barn tillsammans med en riktig Manipulativ ljugjöns!
  Han halar, ljuger, hjälper inte till ett smack, springer efter småtjejer, knarkar, super, snackar skit, och ljuger en massa för deras gemensamma barnen.
  En riktig psykopat. Så otroligt charmerande och övertygande utåt sett. Men ett riktigt rövhål bakom stängda dörrar.
  Min väninna var så ledsen och arg att hon bara grinade i telefonen ikväll.
  Det slutar ALLTID med att hon får täcka upp för honom, då han lovat sina barn något, och sviker dem i sista sekund.
  Hur länge ska hon hålla honom bakom ryggen?
  (för att inte såra sina barn)
  Gör man barn en tjänst eller otjänst som täcker upp för den andre föräldern?

  Varför kan vissa karlar aldrig växa upp? Det är som att djävulen far i dem, och allt vett flyr ut så fort de närmar sig medelålders, eller blivit nyskilda singlar..”

  Nu sitter jag här och skrattar åt en del…..=))))
  Svara (vilket jag inte tror ni gör)!

 3. Maja skriver:

  Nett,

  Du har verkligen rätt att ”tycka till” som du uttrycker det. Men, då kanske du ska ta reda på lite fakta om psykopati först. Det finns få som kan manipulera så till den milda grad som en psykopat faktiskt kan. Det kan ta lång lång lång tid innan både partnern och folk i omgivningen förstår vad det är för person de har att göra med. Många gånger kan det dessutom vara väldigt svårt för kvinnan (oftas är psykopater män) att lämna sin man för omgivningen kan inte i sin vildaste fantasi förstå varför hon vill lämna honom och stödet från omgivningen uteblir.

  Nu pratar jag om riktiga psykopater. Naturligtvis finns det fullt med svin i världen och förhållanden där kvinnan inte vågar eller vill inse vilken man hon är tillsammans med förrän det gått alldeles för långt.

  Jag tycker dock ändå att man ska vara väldigt försiktig med att uttala sig på det sätt som du gör. Framför allt i ditt första inlägg här, läs själv igenom hur kategorisk och dömande du låter (även om du kanske inte menar det). Alla förhållanden är olika, och har man inte hela bakgrundshistorian ska man inte uttrycka sig på ett sånt sätt.

 4. Att du ens vågar stanna vid Dragongate! Varje gång jag åker förbi så kryper det i mig av skräck! Skulle aldrig sätta min fot där! Obehagligt ställe! Ha ha…

  Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..