Tobbe Larsson och arslen

Planeringen har svikit oss!
Jag står med högar av tvätt, opackade väskor och fyra extremt jobbiga ungar och sliter mitt hår.
Vi ska ta oss från Skåne till Stockholm, hämta Nathalie packa om och bila vidare till Åre helst ikväll, men mest möjligt imorgonbitti.
Med 4ungar, 3vuxna, barnvagn, skidor och packning så är bil/buss det billigaste alternativet. En vidrig resa! MEN jag klagar inte, jag får skylla mig själv som inte planerat bättre..

(Jag tror att min PMS är på tillbakagång, det känns i hela kroppen, jag morrar och vill hugga tänderna i närmaste strupe..)

Tobbes goa mormor gosade med Skorpan.

Jag gillade den här jul dekorationen.. Ska köpa till nästa år.
Fick hästglans av Tobbe, och det luktade så gott att jag ska testa det på mitt eget hår. Det måste ju funka?! Hår som hår, eller vad tror du?

Övrigt jag gjort under dagarna som gått.
*Ätit middag hemma hos (Filips bror) Ola och Carina med barn.
*Handlat nya byxor på H&M
*Ätit lunch med Linn och killarna
*Lagat gulaschsoppa
*tvättat 20 tvättar
*Lyssnat och svurit tillsammans med en väninna som har problem med sitt arsle till X-man

Hon har barn tillsammans med en riktig Manipulativ ljugjöns!
Han halar, ljuger, hjälper inte till ett smack, springer efter småtjejer, knarkar, super, snackar skit, och ljuger en massa för deras gemensamma barnen.
En riktig psykopat. Så otroligt charmerande och övertygande utåt sett. Men ett riktigt rövhål bakom stängda dörrar.
Min väninna var så ledsen och arg att hon bara grinade i telefonen ikväll.
Det slutar ALLTID med att hon får täcka upp för honom, då han lovat sina barn något, och sviker dem i sista sekund.
Hur länge ska hon hålla honom bakom ryggen?
(för att inte såra sina barn)
Gör man barn en tjänst eller otjänst som täcker upp för den andre föräldern?

Varför kan vissa karlar aldrig växa upp? Det är som att djävulen far i dem, och allt vett flyr ut så fort de närmar sig medelålders, eller blivit nyskilda singlar..

Har du någon erfarenhet?

Kram och go’natt x

 1. Usch, har tyvärr inga tips och råd, men är i liknande sits. Upptäckte nyligen att jag blivit bestulen på 10.000:- i kontanter när pappan varit här och träffat sin son… Han bryr sig såååå mycket, men ändå kan han inte ens höra av sig på flera månader och beter sig bara illa och sabbar 🙁 Inte hörde han av sig när sonen låg på sjukhus heller, inte på jul och ska bli intressant att se om han grattar på födelsedagen som är snart. Så tråkigt! Styrkekram till den det gäller! <3

 2. Tänk att vissa föräldrar ska ha så svårt att ta sitt ansvar.. En psykopat/mytoman blir aldrig bättre, ändras aldrig eftersom han tycker att han inte gör fel. Han gör aldrig fel. Så oerhört vedervärdigt med dessa exmän som spårar ur så fort man har dumpat dem. Knarkar, springer efter småflickor, super som en 22 åring, och ljuger för alla om allt. Det är väldigt vanligt att dem bara målar upp en falsk fasad om att dem skulle vara världens bästa pålitliga män och att dem har ändrats. Det är oftast bara skitsnack att dem till och med själva tror på vad dem säger. Bakom stängda dörrar är dem riktiga svin. Riktiga manipulativa psykopater som verkar bra utåt men inåt är dem bara riktiga svin.
  En förståndig och normal person beter sig inte som din ”väninnas” exman. Det bästa är att han söker hjälp för sina problem, för i slutändan är det barnen som kommer att drabbas av det här. Fast å andra sidan så verkar dem redan ha gjort det då exmannen ljuger för sina egna barn, det är ett klart tecken på att han inte mår bra. Den här pappan verkar inte älska sig själv att han faktiskt verkar så pass desperat att han raggar småflickor, super, knarkar, ljuger, halar. Om han inte kan älska sig själv så har han säkert svårt att älska andra, och då kommer lögner in i bilden.  

  Jag tycker därför inte att din väninna ska täcka upp för pappan längre. Annars är man oärlig mot barnen. Din väninna bör ställa sig frågan om den här slurken är mer värd att täcka upp för än vad barnen är värda att få veta sanningen? Jag kan tänka mig att han har fått flera chanser på att förändra sig utan något större resultat. Någon gång måste man sätta någon spärr och sätta ner foten och säga att nu får barnen veta ditt sanna jag, bara att tala om för barnen ren fakta utan att snacka skit. Min gissning är att barnen redan vet hur pappan är, barn är smarta vet du, och självklart mår dem dåligt av det i längden. Därför är det bra att skicka pappan på terapi för sina lögner, sitt drogmissbruk, alkoholmissbruk, sitt ideliga behov av att gå på småflickorna.
  Ärlighet varar längst. Kram och sänd din väninna en styrkekram

 3. nett skriver:

  ,,,ja du Linda, hur kunde du skaffa 4 barn med din snubbe??? Det undrar jag!!! Du får gärna svara. Tycker inget synd om dig iallafall!

 4. Rebecka skriver:

  Jag tror din väninnas barn snart kommer upptäcka själva att deras pappa inte ställer upp och håller vad han lovar. Barn är inte dumma. Din väninna kommer förmodligen stå rätt högt i kurs för att hon alltid funnits där då pappan svek.
  Trots att det oftast blir så att barnen förr eller senare inser vad deras föräldrar går för är det naturligtvis en jäkligt klen tröst för din väninna medans hon är mitt uppe i detta, så all kärlek och styrka till henne!

 5. Hoppas resan hem gick bra =) Trevlig att du kom förbi Max på vägen!! Ha en underbar fin vecka o ett gott nytt år!
  Mvh Cattis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..