Vinnare i adventskalender och Xbox-tävlingen och God Fortsättning!

God förmiddag alla fantastiska bloggläsare.  Hoppas er jul har varit alldeles underbar!   Under resans gång har vi dragit vinnarna i ”Magdelenas Adventskalender och idag har vi dragit de sista. Det har varit ett jäkla drag i tävlingarna och det är verkligen jättekul!

Är du nyfiken på vem elller vilka så går du in under fliken tävlingar, och där kan du bläddra bland alla tävlingar och se vilka som vunnit. Givetvis har vi även meddelat vinnarna personligen.

Och alldeles nyss har vi också dragit vinnaren i X-Box-tävlingen och den lyckliga vinnaren är:  Anna-Lotta Wass i Falköping. Grattis. Vi gissar också att sonen i huset kommer bli ganska nöjd och glad:-)

Nu tar vi någon veckas paus i tävlingarna. Tomten behöver vila lite. Ps: Glöm ej heller läsarkrönikan som drar igång den 2:a januari. Har du något tänkvärt att berätta? Någon åsikt du vill vädra? Mer information om Läsarkrönikan hittar du HÄR.

God fortsättning önskar UllaBella (TomasG), Tomten och såklart Maggot!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..