Frukost

Vårtbröd (som Lance kallar det) med skinka och Jonnys senap är det godaste som finns!


En stor sen frukost med alla i familjen samlade, är nog det bästa målet under dagen.

Skorpan i sin nya lilla ”hello baby” outfit
 1. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog
  and in accession capital to assert that
  I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway
  I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently fast.

 2. Lite senap och mycke’ socker. Mmm!

 3. vera skriver:

  Hej Maggan ..du har en fantastisk blogg som jag följer stenhårt..du är en störtskön brud!! och har en jätte fin familj..lillskorpan växer så det knakar..ha det bäst..KRAM

 4. Marie J// OM du väljer att faktiskt läsa vad jag skriver så ser du att jag lägger ansvar på politikerna och vårt rättsväsen, inte de enskilda invandrarna! Betackar mig att bli läst mellan raderna och beskylld för något jag INTE står för!!

 5. Marie J skriver:

  Lilla My m fl- Det är dags att inse att varken de flyktingar vi tar emot eller våra invandrare som kommit hit under olika perioder är orsak till att Sverige har de problem landet har. Det är alldeles för lätt att bara skylla på dem och sedan rösta på ett främlingsfientligt parti som SD. När man läser många av kommentarerna här så inser man att SD delvis har lyckats med sitt mål att försöka tuta i folk att de inte är främlingsfientliga o rasistiska. Det är upp till var och en att rösta på vilka de vill men om man påstår att att man inte är främlingsfientlig när man röstar på SD så har man inte förstått mycket av vad det partiet står för. Att de putsat på sin image de senaste åren är ju fullkomligt ointressant när grundbudskapet är det samma.

  Magdalena- Det är bra med högt i tak i kommentarerna men att låta din fina blogg bli en öppen plats där man kan hylla SD känns verkligen sorgligt. Hoppas du får stopp på det då det blir mer och mer olustigt. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..