Spelkväll och LCHF


Vi leker och har det kul med julklapparna..
Men vad slår inte en hederlig gammal rulle tejp hehe


Vi har precis sparkat ut Filip för att handla burgare på MAX.
Efter nyår börjar jag med en militant LCHF och massor av motion..

Då får du haka på, så kämpar vi tillsammans inför stranden 2012

 1. Jag ska köra stenhårt på LCHF och löpträning så jag klarar gbg-varvet och kan med att visa mig på stranden! Nu kör vi hårt!!

 2. Matilda skriver:

  Jag är lätt på beach 2012!

  Jag kör inte på lchf, men kör nån form av äta mindre/godisstopp o massa träning.
  Heja oss!

 3. GOD FORTSÄTTNING på julen =) vad är det för märke på kuddarna i soffan? kram

 4. Nina skriver:

  Jag träffade ju faktiskt på dig på sportaffären i stan i fredags, men det tog mig en bra stund att komma på vart jag sett dig förrut ..hm, var det en av dagis mammorna..neeee…nån från stallet…neeee…vart har jag sett henne förut….Men sen kom jag på det och så såg jag nu att du ville att man skulle säga hej. Too late, så jag får säga Hej nu istället!

 5. Jag skall också träna hårt 2012, så då kör vi tillsammans!! Jag kommer dock inte köra någon lchf diet, men vi får inspirera och peppa varandra när det är dags att köra igång och för att hålla igång 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..