Krönikor

Vi har fått in massor av intressanta ämnen! Men jag eftersöker följande…

1. Ett litet nättroll..
Om du är ett? Skriv en text, berätta för oss vad som driver dig varför, hur tänker du..

2. En främlingsfientlig person som vågar stå för att de röstade på SD. Varför vart det så?

3. En människa som flytt krig och kommit till Sverige. Hur är det att fly, hur blir man mottagen av oss svenskar?

4. Genus hen, pen, sen, alltid lika intressant..

5. En naturfotograf som kan berätta för oss hur man kan lämna en elefantbäbis att dö, utan att hjärtat brister

Högt i tak, jag vill att vi ventilerar oss i kommentarerna, vi ska tycka tänka vara FÖR eller emot men MED respekt..

 1. Hej Susanne!
  Du som är så klok och förståndig förklara vad du tycker då!! Du bara klagar på andra men du berättar inte mycket om vad du tycker. Det kanske är du som är en idiot!! Tycker du Susanne att våldtäktsmän ska få stanna i Sverige fast att dom våldtagit kvinnor flera ggr. Du skriver inte mycket själv din fegis!!
  Bra och sant det du skrev Paula!
  Susanne jag tar tillbaka min ursäkt!!!
  Agneta Blomberg

 2. Paula skriver:

  Aldrig förr har jag följt en diskussion om SD som har varit så här lugn. Härligt! Det märks vilka som är pålästa och inte. Jag röstade på SD och det står jag för. Vi måste sätta folket i Sverige först. Vi kan inte ta in hur många människor som helst när vi inte kan ta hand om dom som redan finns här.
  Alla partier har säkert något man gillar och något man inte gillar. Jag tror det är väldigt få människor som tycker exakt likadant som ett parti.
  Just nu är ju invandringsfrågan på tapeten och dom enda som vågar diskutera och säga ifrån är SD, resten av partierna försöker dölja och sätta skygglappar på.
  Vet ni att Finland tar in fyra familjer per år och att Storbrittanien tar in fem familjer per år?
  Nu menar inte jag att vi ska ha det likadand men varför kan inte vi sätta någon slags ”gräns”? Vi har gamla människor som behöver vård, bättre vård. Vi har sjuka människor som behöver en bättre sjukvård och vi har barn i skolan som behöver bra utbildningar. Allt detta påverkas av massinvandringen vi har. Vi måste skära ner på allt i Sverige pga att pengarna inte räcker till. Det är klart att vi ska hälpa dom som behöver hjälp men vi kan inte hjälpa och hjälpa när vi varken har råd eller resurser för det. Vi måste värna om dom som redan bor här och det gör vi tyvärr inte.

 3. susanne skriver:

  Pust! Vad säger man efter det inlägget? D€t säger allt om nivån på bloggläsarna!

 4. Hej Susanne! Ursäkta jag hade missat Emmas senaste kommentar om att adopterade ska återvända till det land som dom kom ifrån. Vad knäppt! Då förstår jag att du frågade din fråga till mig. Är man adopterad ska man få stanna. Tycker också att det är dumt att kasta ut människor som fått bo i Sverige i flera år. Om dom varit mycket kriminella är en annan sak då kan dom kastas ut med glädje i sånna fall.
  God natt alla debattörer
  Agneta Blomberg

 5. Hej Susanne!! Jo har jag sagt något annat eller?! Är man adopterad så får man stanna i Sverige tills man dör. Det är självklart att dom är svenska medborgare Vilken märklig fråga. Jag har skrivit att invandrare som våldtar kvinnor gång på gång inte borde få stanna kvar i Sverige . Det finns så många andra som är skötsamma och inte beter sig illa gång på gång som verkligen borde få stanna i stället . Tycker att dom ofta skickar ut fel människor. Tycker inte att migrationsverket gör ett bra jobb. Jag förstår att det är ett svårt jobb när det är så många som behöver hjälp. Sedan är det politiker som bestämmer och andra.
  Agneta Blomberg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..