Juldagen, Åre och motbevis..

Jag är motbevisad!
OK! Jag vet att jag alltid sagt att jag avskytt/avskyr julen.
Men den här julen var faktiskt den bästa jag någonsin haft! Barnen höll sams, vi hade knytkalas, huset var fyllt av ungdomar och vuxna i alla åldrar. Stämningen var varm, och ljudet av havet och vågorna la sig som en harmonisk och lugn slöja över oss


Jag älskar Filips familj! Och jag är så otroligt tacksam över hur kärleksfullt de mottagit oss, och hur välkomna de fått mig och barnen att känns oss.
”In the end of the day” så är det ett ganska stort bagage livsglada och livliga killar jag haft med mig hehe

Killarna somnade framför brasan med stora leenden på läpparna.

Filip är världens bästa!
Hans överraskningsjulklapp till barnen (och mig) var en resa till ÅRE över nyår. När han avslöjade det, höll jublet på att spräcka trumhinnorna..

Vad kan du om Åre?? Tips, idéer vad kan man göra med barnen?
Wiiii vad kul! Vi bilar upp på onsdag. Jag (vi) är eld och lågor!

Mina nya pyjamasbyxor..

Hur var din jul?

Ensam, mysig, åt helvete, din bästa någonsin?
Förresten vi har redan fått in över 15 krönikor! Så första veckan kör vi nog en om dagen..
Det kommer bli mycket intressant läsning!

 1. Ellen skriver:

  Wohoo vad roligt! Jag ska med upp till Åre över nyår, åker i morgon. Hoppas verkligen jag stöter på dej, ska heja då! 🙂 / En av oss

 2. Anna skriver:

  Hej Maggan:
  Är just nu i Åre. Det är bra här,gillar Åre,men kolla upp vädret innan vi kom igår, o det tog nästan två dygn hit,så kolla verkligen vädret innan. Hoppas ni får en fin nyår här.
  Vi bor i Åre fjällby,men Björnen är bäst att åka med små barn i. Det går skidbussar dit (gratis ) och all info kan du hitta på skistar.com eller i deras butiker här uppe i Åre. Taxi är inte så dyr iheller om man tycker det är bekvämmare…Pizzorna m hemkörning är ingen hit,väldigt små är man hungrig ska man nog inte beställa,men jag kan ändå inte äta en hel pizza så passa mig bra,men pappa och sambo var inte så glada att de var så små. Läs om min resa hit m tåg,vad folk kan bete sig,vilket jäkla roffar samhälle vi lever i..: http://annadeniseolsson.blogspot.com/2011/12/julfirandekraksjukaresa-i-snoovader.html
  Ha en trevlig nyår i Åre
  Anna

 3. Sofia S skriver:

  vi har firat vår första jul som föräldrar! men lilla Oden på två månader tyckte att det var sådär..
  massa folk, varmt, inga rutiner och en mor som var nervös för hur det skulle gå. men nästa år då jäklar! 🙂

 4. rebecca skriver:

  Hej!

  Jag var i åre i början på året med släkt och familj och nånting jag kan tipsa om är pulkaåkningen som då var på torsdagar klockan 20:00. De delar ut ”pulkor” och hjälmar och sedan åker man upp i åreskutan och åker en fruktansvärt rolig, lång bana ner. Ett sant nöje för både barn och vuxna. Funkar för små barn också (inte för din minsta såklart dock) och man kan åka två och två, dock får man vara försiktig och bromsa när man bör. Ingen risk för krock då det sitter en och säger till när man får åka.

  Helt gratis! Vet inte hur det ser ut i år men värt att att kolla upp.. För övrigt är åre en jättemysig by att strosa runt i. Kan även rekommendera holiday club som är ett jättefint hotell och en verksamhet där de har bad, lekrum (där min 8 årige kusin underhöll sig i många timmar), restaurang osv. Allmänt mysigt.

  Ha så kul!!

 5. Frida skriver:

  Hade en otroligt mysig jul tillsammans med nära & kära! 😀 Saknade dock snön, det skulle höjt stämningen en aning. Här var det liksom strålande sol! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..