Julklapp och frustration

Jag har fått en ny favorit i förskott’minijul’julklapp av Filip..
Något som jag kommer kunna ha, och matcha till mina randiga hehe


En svart tunn kofta från Sand med knyt detaljer därfram.
”Man kan ha den slät och uthängd eller knyta den skrynklig”

Härligt slapp och lagom lång..

Den här kommer vara dagens outfit varje dag, resten av året OCH nästa.

Idag har jag en invärtes tävling med mig själv. Ett av mina mindre barn är väldigt frustrerat. Han bråkar, trotsar och är enormt jobbig. Att skrika eller bli arg hjälper inte (det blir bara värre) så jag har bestämt att attackera honom med, avledning, tålamod, kramar och extra mycket kärlek istället.
Det är svårt då man kokar inombords och bara vill skrika rakt ut. Men jag tror att det är det ända som hjälper.

Kill them with kindness..

Nu ska vi ut på stan, LOVA att komma fram och hälsa om vi stöter på varandra.

Kram x

 1. Nina skriver:

  Följer din blogg och blev så glad när jag såg dig på stan i fredags. Först utanför Hartmans och sen när ni skulle in på Kinarestaurangen 🙂 Lovar att nästa gång ska jag komma fram och hälsa. Och blev sååå glad nu att du går ut i dina pyjamasbrallor. Hoppas ni har det mys i Ystad. Och vilken julklapp du/ni fick. Kramiz

 2. Himla kul att läsa din blogg. Du är så otroligt skön som människa. Naturlig, äkta och rolig. Ett dagligt nöje att följa dig i din vardag som helg. Hoppas du har en skön juletid med din familj.
  Stor kram
  från mig
  + 55 årig kvinna.

 3. Susanne skriver:

  God Jul finaste Magdalena! Hoppas att du får en härlig ledighet och en kanonstart på nästa år! <3

 4. God jul och gott nytt år önskar skånetjej!!!
  Hoppas ni får en mysig jul i Ystad!!! Själv ska vi fira i hemmestorps fure.

 5. Elin skriver:

  GOD JUL finaste Maggan<3
  Hoppa du och dina nära och kära får en underbar julhelgen!
  Ps. Skorpan är ju verkligen så socker sööööt!!!
  Kram Elin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..