Du som känner mig..

Du som känner mig vet hur min uppfart i Österby by såg ut. (full av gamla kaffekoppar) jag tror att jag som mest hittade 15 när jag gick skallgång i rabatterna.


Bor man istan, vart hamnar kopparna då? Förr veckan tömde jag åsnan på 5 hehe

Vi pratade om att åka bort en weekend med barnen kring jul/nyårsdagarna. Tanken var ju att åka till LA och snylta på Bingo och Katrin en vecka. Men nu när bäbis är så liten, vågar jag inte flyga så långt.
Åka iväg med 4 ungar och bo på hotell är inte gratis! Vi hade hade familjeråd med barnen i måndagskväll, för att höra på skoj vart deras drömweekend/semester skulle gå.

Lance topp tre OM han fick välja och drömma, är:

Alperna
Åre
Kina

Tristan:
NY
Kina
Thailand

Isak:
Turk and Caicos
Japan
LA

Inte dåliga drömmar! När jag var lite var Gran Canaria det mest exotiskta semesterstället jag kunde komma på.

 1. maya skriver:

  skulle bara vara hemma denna jul.
  de stora får förstå att man ej reser i RS-tider med liten bebis som dessutom ej ökar i vikt som han ska.
  nä hemma o mysa är bäst och minst stressigt för alla.
  varför måste man visa sig ”duktig” bara för man har stor familj o pengar.
  nä hemma är bäst!!

 2. amanda skriver:

  Hur kan man få tag på dig? Nån mejladress? Uppskattar verkligen svar!!!

 3. Sofia skriver:

  Vi en stuga i Sälenfjällen (Orrliden) där övervåningen fortfarande finns att hyra under nyår , om Ni fortfarande inte har nått planerat 🙂

 4. Hanna skriver:

  Hej! Att bo på hotell är ju inte alltid så billigt. Vi brukar ta och hyra en lägenhet när vi är ute och reser. Blir mycket billigare och man känner sig lite mindre ”turistig”. Det finns många olika bra sajter att leta lägenheter på (alla möjliga kostnader och standarder). Har jättebra erfarenhet av det och bodde t.ex. i en urmysig lägenhet för 2 personer med väldigt hög standard på Manhattan för 100 dollar natten (centralt). I Barcelona hittade vi en central lägenhet med takterrass för en väldigt billig penning. Bara ett tips för att göra semestern lite billigare (och enligt mig ofta bättre…) 🙂 Ha det gott!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..