Adventspyssel med Tristan

Jag har pysslat och adventsfikat i Tristans klassrum hela morgonen. Vad många föräldrar det var som kunde komma loss!
Jag märker att det betyder massor att man är här, Tristan är jättestolt och visar med glädje alla sina böcker och arbeten.


Vi gör julkort och prydnadsgranar.

Jag tänkte stanna lite extra och äta lunch med barnen. Det kommer bli spännande att se om skolbespisning smakar som man mindes den hehe

En rätt jag faktiskt kan sakna, verkligen minnas (som god) från skoltiden är den mandelpanerade fisken.

Hur minns du skolmaten, hiss eller diss?

 1. Minns inte så mycket från själva grundskolan mer än att jag avskydde blodpuddingen (som jag idag äter med glädje till min dotters lycka då det är en favorit hos henne) men ÄLSKADE potatisbullarna man serverades som alternativ.

  Däremot så fick jag fantastisk mat i gymnasiet då jag var vegetarian. Vi fick näringsrik och smakrik mat till skillnad från köttätarna. 🙂

 2. Anna skriver:

  Jag tyckte maten var jätteäcklig i skolan när jag var liten. Men nu när jag jobbar som lärare på samma skola (lite kul att jobba på den skolan som jag en gång har gått på själv) så tycker jag att maten är helt okej. Absolut inte äcklig. Äter min lunch där varje dag, kostar endast 10 kr, så det är ju jättebillig lunch. 🙂

 3. Anna skriver:

  Jag ÄLSKADE skolmaten. Vet inte om det var nagot fel pa mig för ingen annan tyckte om den lika mycket som jag. Gillar lapskojsen (var nog den enda i hela skolan som gjorde det), fisken, oxjärparna, blodpuddingen…fast det bästa av allt var nog ända när vi fick gorbys..

 4. kerra skriver:

  Måste också till skolan snart och hälsa på med sonen, han blir så glad då. PÅ tor blir det utvecklingsamtal med mellantjejen, ska bli spännande 🙂 Skolansmat minns man ju, pölsa var de värsta käkade bara rödbetor då, sen gillade jag ravioli och ungspannkaka, makaronerna med köttbullar var heller ingen hit…urk.

 5. Maria skriver:

  Som fler har skrivit, panerade fisken med potatis o kall sås! Åhhh gott! Jag gillade nästan alla grytor och lådor också. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..