Dagens fråga!

Rätt och snabbast svar i kommentarerna, vinner mina räkningar för december månad..


Vad jobbar min sambo som?
1. Mäklare
X.bilhandlare
2.hästhandlare

Vi har haft adventsmys ikväll.. Nu kikar vi på Beck

Jag fick en påse med goda pepparkakssmaker av en god vän från Tyresö.
Pepparkaksfabriken Annas ligger på Tyresö, och i fabriksbutiken kan man köpa massor av smaker som inte finns i butik.

Min favorit har blivit vanilj och chokladsmaken.

Hur är vädret där du bor?

  1. Hej Magdalena! Har nog aldrig skrivit en kommentar förut men nu känner jag att jag måste göra det 🙂 Din blogg är som en må bra oas för mig. Alltid så mysiga bilder, fina ord och du verkar vara en så snäll o fin person. Skulle vilja känna dig. Åh jag blir alltid inspirerad av dina mat o middagar, får alltid nya ideer och mat inspiration… mmm är grymt hungrig nu när jag skriver så måste gå o göra mig nåt. Jag vill iaf bara säga att jag tycker om din blogg jättemycket! fast vi är i olika stadier i livet, jag är 26 år, kommer från Hudiksvall men bor i Farsta i sthlm o jobbar bla annat med en digital modetidning som heter Modeflickan.se och där har jag min blogg stylemind också. Kika in om du vill.. Sen vill jag också passa på att säga att din nya lght ser jättefin ut!! älskar den lila soffan. Ha en bra helg, det ska jag ha 🙂 Kram från Jenny som är inne här o kikar i bland….

  2. Utom tävlan (har tillräcklgt med skulder). Det får bli alternativ: 2.hästhandlare. (Bilarna han säljer har väl en hel del hästar under huven?)

  3. Magdalena! Då är jag den förste att be om ursäkt o dra svansen mellan bena, jag drog helt enkelt förhastade slutsatser! Gott såg det ut iallafall! Ha det bra 😉

  4. Pia skriver:

    Har ni ätit av dom 2 år gamla pepparkakorna? Eller har ni dom bara som prydnad?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..