Duntäckslördag

Repriser och pizza i sängen! Älskar Helenius hörna! Förra veckans sketch men ”Björn Ranelid” var fantastisk..
Stora killarna har sin pappahelg så vi passar på att drägga, grisa och sova..
Hela lördagen i sängen, utan frisk luft och dusch hehe

Min pizza:
(Halva pizzan) skinka, lök, champinjoner, räkor, banan, curry, ananas

Andra halvan lök, champinjon, oxfilé, Bea, gorgonzola, svarta oliver,


1 Cola och 1 fanta

Vad befriande det är att få vara ett sängliggande svin. Om ett par månader när Skorpan är lite äldre, kommer dagar som denna vara omöjlig.

Så man måste passa på, så länge det går.

 1. Helene skriver:

  @Helenes motsats: ja är man amerikansk kanske man inte tycker det är osmakligt? kanske ger oss minnen från barndomen? nej inte blinkande renar jag visar hänsyn mot andra runt omkring men ja renar har jag på garagetaket såna man kan köpa hos Jula och jag älskar den här perioden, pyntar massor och går runt och myser av det men det kanske är fel? att jag njuter och håller mig i form för det är viktigt?

 2. Helene skriver:

  Fel Inkan och Ligan jag skulle vilja kunna vara lat men är rädd att missa något, inte bra alls! fröken duktig är inte bra alls! jag ska öva mig på att vila en hel dag jag med men efter att jag haft bröstcancer ung är jag så rädd om varje timme att jag tror att jag måste springa fortare och mer hela tiden”

 3. Butta skriver:

  Till de som undrar om sharon-frukten, den kan påminna litet om en tomat i form och storlek. När den är ätmogen har den mjuknat och mörknat något, det är då som den är sötast i smaken och godast enl. mig. Den ska inte skalas och inte vara stenhård! Man skär den i klyftor och den passar riktigt bra till kallskuret, som t ex rökt renkött.

 4. tess h skriver:

  till chanel förstår du NU att magdalena alltid har stora killarna! det har vi andra förstått för längesedan. hon gör allt med sina barn/ har dom jämt! hon ska ha all cred i världen för dom har faktiskt en far oxå som kan göra allt d hon gör. så får hon skit när dom är hos sin pappa! VADÅ är inte Magnus inte lika mkt förälder som Magdalena? nä stå på dig ”maggan” du e bäst.

 5. *lena* skriver:

  Underbart att bara slappa det gör ni så rätt i , F ser liiiite trött ut och skorpan är som vanligt bedårande söt : ) Här blir det kladdkaka, grädde & så mycket bättre E-Types tur hehe ; ) Puss, kram & myyys på er*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..