ANNONS

Godmorgon!

/

Totalt omhändertagna..
Jag och Skorpan har blivit behandlade som kungar av mamsen inatt.
Det är skönt att få mormorsråd när man känner sig lite osäker. (Mamma lyckades faktiskt få i honom mer mat än vad jag har fått)

Min bil startar inte, och
Gunnar är en superhero och ligger över motorhuven och meckar. Gos’morfar är 67år och vet inte hur man sätter fast startkablarna! (”för HÖG ålder” eller så har han haft jäkligt bra bilar genom åren) hehe

Jag är på väg till bilverkstaden i Bålsta, så mamma är snäll och tar hand om bäbis. Många snälla barnvaktssjälar behövs för att få ett normalt liv att gå runt när jag inte kan ta ut honom bland otäcka och smittsamma baceluskmänniskor. Och finns det någon bättre än mormor, att vaka över honom i en timma..

Ikväll tänkte jag på begäran, ta lite fina bilder på lägenheten och visa dig hur vi bor..
Och barnvagnen i lägenheten, är Katrins gamla, jag har lånat den för jag har ingen hiss. Det är skönt att ha något att vagga och dra Skorpan med inne.

Ang, debatten i kommentarsfältet, så blir jag så jävla trött!
Mina stora barn är hos sin pappa, Filip är bortrest och jag är ensam hemma? Jag bestämmer mig för att sova över hos mina föräldrar med min bäbis? Gör det mig till en skitmamma?
Om det är fallet, så bjuder jag på det! Stäm mig, anmäl mig! Att man ens orkar!
Att jag saknar mitt jobb och mina kollegor? Gör det mig till en mamma som inte älskar sitt barn?!?

Att jag vill ”att Skorpan ska bli frisk” så jag kan ta med mig honom i det vardaglig livet, ”lämning till skola, innebandy, buss mm… Gör det mig till en mamma som inte njuter av sitt barn?!?

En jävla idioti.. Jag vet att jag inte ska bemöta två skit av tusen snälla.
Man får gärna tycka, kritisera, inte hålla med, hata mig.. Men att jag skulle försumma och inte älska mina killar, sårar mig oerhört.

Till er andra, vi syns senare x

51
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00