Godmorgon!

Totalt omhändertagna..
Jag och Skorpan har blivit behandlade som kungar av mamsen inatt.
Det är skönt att få mormorsråd när man känner sig lite osäker. (Mamma lyckades faktiskt få i honom mer mat än vad jag har fått)

Min bil startar inte, och
Gunnar är en superhero och ligger över motorhuven och meckar. Gos’morfar är 67år och vet inte hur man sätter fast startkablarna! (”för HÖG ålder” eller så har han haft jäkligt bra bilar genom åren) hehe

Jag är på väg till bilverkstaden i Bålsta, så mamma är snäll och tar hand om bäbis. Många snälla barnvaktssjälar behövs för att få ett normalt liv att gå runt när jag inte kan ta ut honom bland otäcka och smittsamma baceluskmänniskor. Och finns det någon bättre än mormor, att vaka över honom i en timma..

Ikväll tänkte jag på begäran, ta lite fina bilder på lägenheten och visa dig hur vi bor..
Och barnvagnen i lägenheten, är Katrins gamla, jag har lånat den för jag har ingen hiss. Det är skönt att ha något att vagga och dra Skorpan med inne.

Ang, debatten i kommentarsfältet, så blir jag så jävla trött!
Mina stora barn är hos sin pappa, Filip är bortrest och jag är ensam hemma? Jag bestämmer mig för att sova över hos mina föräldrar med min bäbis? Gör det mig till en skitmamma?
Om det är fallet, så bjuder jag på det! Stäm mig, anmäl mig! Att man ens orkar!
Att jag saknar mitt jobb och mina kollegor? Gör det mig till en mamma som inte älskar sitt barn?!?

Att jag vill ”att Skorpan ska bli frisk” så jag kan ta med mig honom i det vardaglig livet, ”lämning till skola, innebandy, buss mm… Gör det mig till en mamma som inte njuter av sitt barn?!?

En jävla idioti.. Jag vet att jag inte ska bemöta två skit av tusen snälla.
Man får gärna tycka, kritisera, inte hålla med, hata mig.. Men att jag skulle försumma och inte älska mina killar, sårar mig oerhört.

Till er andra, vi syns senare x

 1. Agnes skriver:

  Åh snälla, lyssna inte på dessa avundsjuka människor som kritiserar dig!! Du verkar vara en alldeles underbar mamma och samtidigt en karriärskvinna. Läsa din blogg har fått mig att drömma om att en dag ha en stor familj med många barn. Det ser så himla mysigt ut.

  Alla kommentarer om att du skulle vara en dålig mamma är bara strunt från människor som är avundsjuka på ditt liv. Jag är själv 22, pluggar på universitetet och har alla planer på att skapa mig en karriär. Jag känner mig själv och vet att jag kommer vilja tillbaka till jobbet dagen efter jag fött barn. Det innebär enbart att man är en ambitiös och givetvis älskar man sina barn. Vem kan inte älska en sån liten söt skorpa som du har?

  Vill bara säga tack för att du visar att man kan klara av att ha barn och en karriär samtdiigt. Vara en underbar mamma och på samma gång ha ett eget liv. Jag är grymt imponerad!! Kvinnor som du behövs verkligen! Fortsätt med det och ta inte åt dig av vad folk säger du vet ju själv att det inte är sant 🙂

 2. Bra att du säger ifrån!!! Det är alldeles lätt att klaga & lägga sig i utan att veta bakgrund. Jag tror inte en sekund att du är en dålig mamma… jag kommer själv ihåg hur det var när mina barn bar små. Min f d man jobbade skift, så jag var i princip ensam med barnen varannan vecka. Å jag åkte till mina föräldrar OFTA då. För att få vuxet sällskap, för att få lite avlastning & för att få lite mamma & pappa kärlek, men även för att mormor & morfar skulle få träffa & gosas med sina barnbarn.

  Du & jag kanske är lyckligt lottade, som har ett STOORT socialt nätverk omkring oss. 😉

  Dessutom, så tror jag inte att barn tar skada av att bli bortlämnade lite grand ibland. Tvärtom, så hävdar jag att det är bra för deras sociala utveckling.

  Keep up the good work!! Du är en sagolikt bra mamma!!!

  Kram Pernilla (en relativt ny, men redan trogen följeslagare av din blogg)

 3. Linda skriver:

  Alltså jag har inte läst din blogg superlänge. Bara några veckor innan du fick din lillplutt. Men det är ju så himla tydligt hur mycket du älskar alla dina barn och hur fin mamma du verkar vara. Det är så trist att det alltid är lättare att ta åt sig av onda ord än goda ord. Så är jag iaf. Men stå på dig, folk vill alltid hitta fel på personer som verkar perfekta 🙂

 4. Ulrika skriver:

  Du är en superbra mamma i alla lägen och på alla sätt och vis! Totalignorera de där idiot-kommentarerna. Det finns troll överallt här på nätet, som tror de vet bäst och lägger sig i där de inte hör hemma bara för att de kan. Det är nog innerst inne människor som mår rätt dåligt och inte klarar av att någon annan har det bra. Kram till dig! (från en som faktiskt ska lämna sin 6 månaders och sin 3-åring hos deras mormor och morfar en HEL helg för att få lite tid med sambon på egen hand. Och jag vet att jag är en skitbra mamma ändå… och blir ännu bättre efter helgen då jag orkar ta itu med vardagslivet med nya krafter)
  Jättekram till dig!

 5. Lotta skriver:

  Jag tycker du verkar vara en helskön mamma! Hoppas innerligt att du inte bryr dig om ifall några tonar skriver elaka kommentarer. Din blogg är den enda jag läser och gillar den mycket. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..