Mys med mamsen

 1. Marika skriver:

  Ville bara ge dig en STOOOR BAMSE KRAM! Du förgyller mitt ”mamma liv” med många skratt och tankar. Du är grym kvinna och verkligen någon att se upp till!

  Du får ha en fab helg <3

 2. Katta skriver:

  Att folk orkar.. Blir man upprörd över hur andra lever sitt liv så kan man välja att sluta läsa andras bloggar och leva det ”perfekta” livet som man nu verkar vara så jävla kunnig om!!
  Är sånna människor som avundas dig och inte kan dela lycka med andra! Du är en grym mamma! Livet slutar inte fast man får barn vilket många tror! Skit i vad alla säger. Lägg inte ner energi på dem. Kraaam

 3. *lena* skriver:

  Carina och Monica(o ni andra negativa) alla har rätt att yttrycka sina åsikter MEN personliga påhopp är inte ok och ni förstår inte skillnaden….Maggans svar på tal va klockrent & ni borde skämmas för att sprida era egna s.k åsikter utan några som helst fakta….följa strömmen haha.tro mig om jag inte gillar nått eller har åsikter uttrycker jag dom men ALDRIG på ett elakt sätt och INTE utan fakta, inte ok att läsa in sina egna tolkningar i Maggans inlägg, varför ska hon berätta allt för er!!!!

 4. Susanne skriver:

  Eller så lever jag efter mottot att ge är bättre än att ta!! Ni får glimtar ur en persons liv…knappast helheten…vem ger er rätt att döma?

 5. Janet skriver:

  Till Susanne m.fl. Jag tycker faktiskt att Carina verkar vara den
  klokaste av alla här! Hon vågar stå upp för egna åsikter här,
  trots att hon får så otroligt mycket orättvis kritik tillbaka. Jag
  tycker att ni alla här som hoppar på alla som har en annan
  åsikt, ska tänka om. Ni är så fega och följer bara med strömmen
  av positiva kommentarer.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..