Hemmafruliv

Idag har jag levt hemmafruliv ”light” jag har lockat håret, städat, bytt blöjor, betalat (räkningar!?!
Räkningar kändes inte hemmafruglammigt, så dagen får heta ”light”) hehe


Helt jäkla skitDÖTRIST! Jag klättrar på väggarna..
Mina favoritarbetskollegor Emilie och Angelica var här med lunch, vi pratade jobb och roliga minnen..
Saknar mina vinnare och alla inspelningar!

Skorpan outfit är oxå randigt idag, H&M och Lundemyr.
Skruttet vill ha sin napp, han har fått fin färg och känns mer alert. Imorgon väger vi honom igen..

Har haft en riktig dö’dag, det ända roliga som hänt är att min pappa med familj bokat tågbiljetter för att hälsa på i december PLUS att min bästa vän Angela i Scotland oxå kommer hit om ett par veckor.


Såg att jag fått otyg av Leone för mitt fantasilösa namnval.. Ja! Jag bjussar på den, lite fantasilöst var det kanske. Men jag tror inte att de är så illa att Charlie måste uppsöka psykolog när han blir större.. Hehe

Vilket trist blogginlägg det här vart!..
En salig blandning av inget..

Nu ska jag köra Tristan från innebandyn till fotbollen, sen ska jag åka hem till mamma i Kungsängen och fylla på med mammakärlek.

Skönt att bara få vara 15 år, bli ompysslad och bortskämd.

 1. frida skriver:

  gud vilka snygga adidas brallor;) VILL HAA!:) hahah sjukt snygg färg va de:)

  Kram o GRATTIS till lill grabben han är sjukt söt!;)

  KRAM

 2. Maria skriver:

  Men herre Gud.. Jag klättrar också på väggarna.. Jag började jobba 3 dagar i veckan när min minsta son va 3 månader.. Jag har 4 barn & självklart måste man få lite egentid!

 3. Emelie skriver:

  Jag önskar jag var som dig..Tråkigt att de andra inte har ett liv och måste påpeka andras.
  Jag sa till min pojkvän igår att jag önskar jag ens var hälften så normal som du är 😛 Nej men du värkar så jordnära och ditt vill jag med komma en dag.. Jag försöker. Men jag beundrar dig massor du är så jäkla ärlig och det gillar jag.
  Jag älskar mina barn samtidigt som jag ibland älskar att vara utan dem även om de skulle vara 1 vecka eller flera år..Mina är 2 och 3 år. Man får längta efter vänner man får längta efter jobber man får längta det betyder inte att man inte älskar mina barn mindre förde..Mina barn kommer få börja med aktiviteter så snabbt det finns ngt för deras ålder, man märker om de själva inte vill och då är det bara lägga av..
  Kör ditt för det är den person vi gillar 😀
  Kram en värmlänning 🙂

 4. Leona skriver:

  Tragiskt att man ens kan vara så negativ och patetisk att hoppa på en underbar kvinna som Magdalena.. Det är ett bevis på att ni själva är missnöjda med era egna liv. Magdalena gör vad som är bäst för henne och sin familj. Tycker att Carina kan gå och vara negativ och bitter någon annanstans för din negativa energi passar inte in på denna roliga bloggen… Fortsätt precis som du är Magda du är bäst och en bra förebild 🙂 Kramis ps. Charlie är ett riktigt snyggt namn och inte det minsta uttjatat 🙂 william hade varit värre 🙂

 5. Karin skriver:

  Ni pinsamma gnälldamer!! Tänk att ni la ner såå enormt mycket tid på att ojja över att Magdalena åkte hem till mamma utan bebis,när det i själva verket visade sig att han var med! Ha ha ha….:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..