Kalla fakta

Tårarna bara sprutar, lilla Maximilian och mamma Sara..
Vilken mardröm, jag kan inte i min vildaste fantasi leva mig in i Saras smärta och förlust..


Jag pussar på Skorpan och tackar Gud för att han finns..
 1. fia skriver:

  åh, det gjorde jag med! tårarna rann, jag pussade min lilla 7veckors Oden hårt, hårt och undrade VARFÖR tittade jag på programmet. usch, hade mardrömmar på natten!

 2. Elin skriver:

  Hej Maggan.
  Vet inte om du läser detta men OM du gör det:
  Du sa precis när ni flyttat in att du skulle ta kort på hur lgh ser ut nu när ni flyttat in.. Och jag är bara SÅÅÅ nyfiken på hur det ser ut..
  Kram kram

 3. ulrika skriver:

  Hej! Vet du att det finns skitbra hjulskydd till vagnen om man vill ta in vagnen när det är slaskigt ute!

 4. Rebecca skriver:

  Åh, mina bonuspojkar går ”bara” i hockey.. och jag kan ofta tycka det är jobbigt nog. VARJE lördag & söndag är det träning, plus matcher. Och pojkarna är 5 och 8 år.. och givetvis ”friåkning” två ggr i veckan, som man kan åka på om man vill, och såklart att dom vill det! 🙂 Men jag kan tycka att helgen är lite helig, att bara få såsa omkring i pyjamans någon morgon, att få slappa i soffan tillsammans, äta en långfrukost någongång. Men icke…

  Kram

 5. Mrs G skriver:

  Hoppas att alt är bra med er!

  Kram Mrs G

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..