Så befriande!!!!

Jag älskar er!!
Ligger i sängen och fäller tårar av lycka! Tack för era bekännelser…
Jag skrattar och känner igen mig i nästan alla!!!
Ni har gjort min dag! Och får mig verkligen att känna mig mindre ensam…(måste uppdatera och kika om det kommit in fler hehe)

 1. Malin skriver:

  Alla har vi väl dåliga sidor, vissa fler än andra, men det är väl det som gör oss mänskliga..

  Jag har världens bästa tålamod på jobbet, jag kan hantera det mesta utan att gå i taket.. Men sen kommer vi till min underbara dotter som fyllt 15 som skulle kunna få mig att spricka av ilska ibland.. Jag kanske ska förtydliga från början att jag älskar henne och hennes bror mer än allt här på jorden, men trots det kan jag bli så trött att hela jag exploderar..
  Jag är ensamstående med 2 barn och inte så många längre som hjälper till, så att jobba heltid och ha en trotsig dotter som gör precis allt för att reta upp mig är inte lätt. Hon kan få mig att slita av mig håret, hon åker in på sitt rum, får utskällningar, utegångsförbud och liknande.. Att jag blir arg på henne och ibland beter mig likadant som henne betyder inte att jag inte ska ha barn, utan bara att ibland blir situationerna alldeles för stora..

  Önskar att jag hade ett tålamod av guld och att jag aldrig tog åt mig.. Men samtidigt så tror jag att vi lär sig ngt varje gång vi har ett bråk..

  Tråkigt att folk måste säga att man är en dålig förälder för att man tappar humöret ibland.. Är en jäkla skillnad på att kasta maten på golvet och att klappa till ett barn..

  Jag har faktiskt kastat en hel middag i soporna för att dom sa att maten var äcklig utan att smaka på den.. Numera smakar dom iaf och uppskattar att jag faktiskt ställer mig och försöker göra både god och nyttig mat..

  Som sagt älskar mina barn men ibland funderar jag på hur många år jag har kvar innan jag kommer bli flintskallig 😉

 2. Ika skriver:

  Maggan kan nog leda denna grupp av mammor, att erkänna vad som helst.
  Dom verkar barnsligt påverkbara:(

 3. Låt Filip ha sina pungkulor kvar efter förlossningen skulle jag skriva när de åkte iväg av sig själv… Så du inte vrider dem ur led under förlossningen menar jag 😉

 4. En liten observation jag gjort under mina barns skolgång. Bakom (nästan) varje gapigt och elakt barn i skolan står en tyst och försynt förälder som behandlar sina barn som porslinsdockor hemma med pedagogisk uppfostran som grund. De lever efter mottot; aldrig skrika åt sina barn, inte höja rösten, prata lugnt och sansat heeeeela tiden. Ja, eller hur? Det är just era barn jag ser på skolgården, gapandes och skrikandes, fult ordspråk mm. Sen kommer vi till barnen som anses väluppfostrade i skolan vilka står bakom dessa barn då. Jo det är föräldrar som för mig uppfostrar barnen på ett helt korrekt sätt med tillrättavisningar, straff (ej slag förstås), gap, skrik, tårar, skratt….ja man visar hela sitt känslosamma register och detta ÄR okej tycker jag. Om jag vågar gapa och skrika på mina barn så törs de göra detsamma till mig, hellre att de gör det hemma än beter sig som svin i skolan.

 5. Har ett arbete med mycket kontakter utåt och jobbar med mycket olika människor, alla beskriver mig som glad, öppen, social, spontan, hjälpsam, lite tokig och små rolig. Själv tycker jag att jag är fruktansvärt osocial då jag inte vill se en människa när jag är ledig, är fruktansvärt dålig på att vara spontan även om det ser ut som jag är det eftersom jag alltid BERÄKNAR allting, som att åka på din bloggträff tex jag höll på skita på mig och då kan jag ofta lägga till en otrevlig och en ‘prata inte med mig attityd’ lite kaxig så där, medan hela min bekantskapskrets antagligen skulle säga att det är ‘typiskt dig att göra såna spontana saker’…. Jag skäller dessutom på min mamma alldeles för mycket, mina syskon hanterar henne på ett sätt som jag avgudar medan jag inte kan lägga band på mig… Kram PS! Lycka till med din förlossning! Låt Filip ha pungkulorna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..