Vem blir han lik?

Läste precis att min förlossningsrädsla ifrågasattes i kommentarerna? För att jag väljer att föda på ett annat sjukhus? Vad spelar Danderyd eller Ystad för roll? Är det mindre läskigt eller skrämmande i Stockholm? Att vara rädd för en snabb förlossning har väl ingenting med sjukhus eller stad att göra, ELLER att sitta i en bil?
Mina barn har höstlov, och det ska vi fira i Ystad…
Jag har fullt förtroende för att sjukvården funkar 60 mil bort. Och kanske är den tillochmed bättre 😉

Nu åkte de gamla albumen fram, vem blir Wolfgang Graaaf lik?! (måste läsas med tysk brytning)

Isak?

Lancelot?

Eller Tristan?

Usch! Vad nostalgisk jag vart nu!! Måste torka tårarna…
Snart ska jag göra en reprisare av dessa bilder..
Åhh kan inte vänta! 🙂

 1. jösses, klart som fasen att det inte blir en Hedman i deras barn. Tror ärligt talat inte det är det som Maggan menar!!!!

  Maggan, jag tror att vart du än är så kommer det att bli bra!! Kramar

 2. Nea skriver:

  Hej Magdalena! Ystads bb är ett av Skånes bästa, det kommer gå jätte bra! 🙂 Massa Kramar!

 3. carina skriver:

  Hej. Är väl större chans att Wolfgang blir lik Filip än att han blir lik dina tidigare tre barn men olika pappor… Lycka till med födandet!

 4. Sanna skriver:

  Borde inte Wolfgang Graaf (med tysk brytning) bli lite lik Filip också???? Eller ska han verkligen likna Magnus Hedman?!? Jisses…

 5. Nina skriver:

  Men oj, vad många har åsikter om vad du vill göra! Jag har inte heller slutat att leva för att jag väntar barn. Mitt tredje barn kom dessutom fyra veckor för tidigt, det finns inga garantier för något och jag är övertygad om att Magdalena klarar av att ta sig ner till Skåne utan att föda, och skulle förlossningen starta: Hey – det är inget livshotande tillstånd i sig och det är inte hennes första barn så det funkar nog alldeles utmärkt att göra det i bilen till dess en ambulans hinner komma. För övrigt är det en fin dag att föda barn på – min äldsta dotter fyller 15 år idag!!!! Kram på dig Magdalena och till er som pratar om sekter – jag har inte följt Magdalena i mer än ngn vecka så jag känner mig inte såå hjärntvättad (än :))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..