ANNONS

Vem blir han lik?

/

Läste precis att min förlossningsrädsla ifrågasattes i kommentarerna? För att jag väljer att föda på ett annat sjukhus? Vad spelar Danderyd eller Ystad för roll? Är det mindre läskigt eller skrämmande i Stockholm? Att vara rädd för en snabb förlossning har väl ingenting med sjukhus eller stad att göra, ELLER att sitta i en bil?
Mina barn har höstlov, och det ska vi fira i Ystad…
Jag har fullt förtroende för att sjukvården funkar 60 mil bort. Och kanske är den tillochmed bättre 😉

Nu åkte de gamla albumen fram, vem blir Wolfgang Graaaf lik?! (måste läsas med tysk brytning)

Isak?

Lancelot?

Eller Tristan?

Usch! Vad nostalgisk jag vart nu!! Måste torka tårarna…
Snart ska jag göra en reprisare av dessa bilder..
Åhh kan inte vänta! 🙂

55
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00