Nu är vi på väg..

Fina härliga vägar! Barnen har somnat och jag kör första sträckan. Vad härligt det ska bli med höstlov, sovmorgon och att få vakna upp i Filips fina lilla hus i Ystad. Killarna har verkligen längtat ner..


Vi syns i Skåne vänner!
Kram på er x
 1. Johanna skriver:

  ÖNSKAR ER ETT FINT LOV! Klart att sjukvården i fina skåne är bra! Jag har inget att klaga på under någon av gångerna jag födde barn. Har man så ont som man har är bara det lilla viktigt. Vilken nostalgitripp du bjöd på. Jag blir med tårögd. Dessa första bilder är så speciella! Kram på dig!

 2. Sofie skriver:

  Hoppas att bebisen väljer att komma när ni är i Ystad. BB där är verkligen toppen!
  Kram på er

 3. Karin skriver:

  Trevlig resa och kommer W i Ystad har ni tillgång till världens bästa BB! Som någon annan skrev är det ett litet ställe med underbar personal som verkligen ser HELA familjen! Lycka till o ha en fantastisk semester i vackra Ystad:)! KRAM

 4. Pia skriver:

  Klart ni ska ha trevligt om ni får bebisen också, men hoppas han föds när ni kommit hem. Hur ska han annars fraktas? Som man hört så ska ju nyfödda bara sitta korta stunder i bilstolen. Eller det har kanske blivit ändringar nu, allt ändras ju hela tiden 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..