ANNONS

Middag, bad och bio..

/

Jag har just kommit hem från ett bio’kalas med 15 stycken 7åringar. Behöver jag säga något mer?


Den nya lilla tant’blusen och en tant’knut är dagens outfit.. Skulle jag OXÅ ha lagt en kofta över axlarna så hade barnen kräkts över mig. Blus, kofta och knut är ord/plagg man inte får använda när man är under 45 år tycker mina killar.

Ikväll bär det av mot Toresta herrgård på middag med F plus vänner (systerherrgård till Friberghs, Aske och Härjarö där vi haft våra bloggträffar)

Så jag ska strax krypa ner i ett varmt bad med en kopp hallonte (första försökskanin’testen för värkigångsättning)


Något jag verkligen uppskattar i våran nya och fina lägenhet är det enormt lyxiga badkaret!
Jag får PRECIS plats, inte som det gamla jag brukade fastna i.
Ceremonin tar i snitt en halvtimma..
Att vara gravid gör det inte lättare ska du veta!
Hade du sett mig?! Så hade du kiknat av skratt..
En propp behövs inte, jag släpper bara ner den högra skinkan över avloppet och skapar vakum. Sen lägger jag magen mellan benen och slänger upp hängpattarna på knäskålarna, och funderar på hur jag ska ta mig upp igen. Haha

Vi syns senare! Önskar dig en avkopplande lördagkväll..

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00