Mellandag och mer bäbiskläder

Jag har en riktig mellandag, en hittills rätt meningslös ons/torsdag..
Vi missade hela showen igår! När jag och Isak kom dit slutade den precis.
Det hade blivit något missförstånd med tiderna…
Skittrist, då vi verkligen sett fram emot att få uppleva lite mentala spratt.

Vi åt en pasta, hämtade upp Linn (Filips brorsdotter) från Skåne, som stannar hos oss över helgen med en vän, tittade på en film, åt godis och slappade på soffan.

Glömde att visa dig de nya bäbisfynd jag fick hemskickade igår..
Katrin rekommenderade mig att testa internetshoppingen babyshop.seKlicka HÄR! OCH det funkade galant! Snabbt, smidigt och lätt!

Äkskar den lilla gråa overallen med vantarna! Kommer inte ihåg vad märket hette (jo, nu såg jag på bilden Molo) alla deras saker är färggranna och gosiga.

Tidig morgon idag! Uppföljningsmöte för Tristan i skolan. En skön ensamfika och tidningarna efter det, och nu strax lite möten…

Jag älskar verkligen en stund för mig själv. Egentid och tystnad..
Att bo i stan har FÅ nackdelar, men en är att jag INTE åker bil lika mycket längre…
Sträckan Stockholm-Sigtuna var bra för mig!
Jag slappnade av, kom ner i varv, fick tänka och landa i lugn och ro..
Nu måste jag försöka hitta min egentid på annat sätt.

Nu ska jag åka till Nacka med Filip, det är en stor bilmässa där i helgen, och jag ska hjälpa honom att rodda lite..

På återseende x

Och ps. Det har varit något kruxigt med kommentarerna , men Tjocko är fantastisk och jobbar på det. Länkinlägget kommer komma under sen’dagen, då vi hittat alla gömda kommentarer, kram x

 1. Natalie skriver:

  Verkar som en unrebar dag, förutom de där med showen då! Men söta kläder,söta tjejer & söt morsa! 😀 Haha kram på dig världens underbaraste Magdalena! (L)

 2. Nina skriver:

  Känner igen det där med ensamtid. Jag flyttade nyss från lilla Växjö till stora Stockholm. Jag bor i en etta tillsammans med min kille, när vi flyttade ihop hade vi varit tillsammans i 6 månader, och det är första gången nån av oss är sambo.. Trots detta funkar det, men jag kan ibland sakna lite ensamtid! Fast bara en kort stund, sen börjar jag längta efter min älskade sambo igen!

  Jag vill också säga att jag gillar verkligen din blogg, du har fötterna på jorden och skriver härligt! Jag kommer hänga kvar här tills du slutar blogga, kram!

 3. Linda skriver:

  Hej finaste Maggan!!
  Molo har verkligen fina bebiskläder, har själv precis inhandlat lite kläder till bb väskan, har dock 17 veckor kvar, men tiden går fort.
  Tyckte att min första graviditet var sååå lång, men nu när man har fler barn att ta hand om tänker man inte på det lika mycket. Eller vad tyker du? Lycka till med förlossningen. Kram

 4. då kan jag passa på att göra reklam för min blogg.
  Jag är född 1996 och i juli rasade hela min värld samman. Jag fick reda på att jag väntade barn. Endast 15 år gammal, påväg till att börja klass 9 och gravid. Jag hade en hektisk och sorglig period, detta va ingen rolig sommar. Sommaren bestod mest utav tårar från familjen och från min sida. Visste inte vad jag ville. Hela världen var upp och ner. Det var någongång i augusti jag bestämde mig för att behålla barnet inom mig. I min blogg skriver jag om alla mvc besök, bebis prylar, lägger upp magbilder, skriver om barnet vecka för vecka och självklart om mina känslor som poppar upp lite hur som helst.
  Tack för en bra blogg Magdalena, jag beundrar dig.
  Tack för mig./15åringen som är gravid i veca 25.

 5. Lee skriver:

  Förstår att du saknar själva resan in till stan. Det enda jag saknar från att jag flyttat till landet är resan hem från Stockholm och tillbaka, tankarna kunde resa fritt och vägen (helst i mörker) var nästan magisk.
  Frågan är var man hittar ett alternativ till det i stan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..