ANNONS

Daimbulle, Era fina bloggar och länkar..

/

Oj vad ni är duktiga:-) Jag har inte hunnit gå in och läsa alla bloggar ännu, men här kommer lite tips och beskrivningar av några av er och länkar förstås!  Tack! Det kommer mera när jag hinner och när ni skickar in mer. Och det här fick jag på mejl precis. Ska själv sätta fart mot en av affärerna för att hämta ut en bulle och jag ska tvinga alla killarna att sms:a så jag kan få fler o´moffa i mig:- )

Det enda du behöver göra är att skicka ett SMS till 72130 med ordet “Daim” så får du en kupong som låter dig hämta ut bullen helt gratis på närmaste 7-eleven eller Pressbyrån. 10 000 bullar finns på lager och det är först till kvarn som gäller! Erbjudandet gäller i en vecka så det kan bli många bullar det,:-)

Och här är några av er fina! FINA! FINA! SÖTA!

Mariette: Mattrolleri ur mitt skafferi, hittar du hos mig. Mkt blandad blogg som trollar med vardagen på alla sätt och vis. http://blogg.mama.nu/mariette

Cecilia: Cecilia 39 år, första-gångsmamma, gift, bor i Sollentuna och har två bonusbarn. Stor KRAM till dig och de dina! http://livetsgladjeamnen.blogg.se/

Anna: 5 ord var det ja….Gravid, ”utlandssvensk” (varför finns det inget trevligare ord), 29, glad, karamellkungensugen….annatatarovic.blogspot.com

Karolina: Småbarnsmamma, klädtokig, shoppinggalen, Googlefreak och helt underbar. Fem ord som jag tycker passar in på mig Tindraochjag.com

Ulla: Bakande, fotande, loppistokig, godisråtta, tvåbarnsmamma bullmamsen.blogspot.com

Anna: Här har du mäj: 34 ÅRING från BÅLSTA som är GLAD & HÄRLIGT GRAVID I VECKA 29 med första bebisen. Längtar till ”nedsläpp”! ÄLSKAR VINTER & FJÄLLEN och åker gärna till stugan min i Idre & myser så ofta jag kan. SAMLAR VUXENPOÄNG dagligen och irrar mig fram i vuxenlivet som faktiskt börja kännas rätt skönt =) annavirrpanna.blogspot.com

K: Har läst din blogg ett litet tag nu, är alltså en ganska nytillkommen läsare som tycker att du skriver både roligt och intressant. Me like! Själv är jag en nybliven (nåja, hon är fem månader) trebarnsmorsa som njuter av mammalivets smulor, blöjbyten och syskongräl. Har maken borta i veckorna så här är fullt ös konstant. Älskar att skriva och har bloggat i snart fem år. skorpsmulorochsandaletter.blogg.se

Lovisa: Jag skulle beskriva mig med fem ord. ”tänkande, kost- & träningsintresserad, ärlig, dynghärlig” iiisaa.devote.se

Kerstin: Nybliven trebarnsmamma och tillika nybliven läsare av din blogg. Tycker den är skitbra!  Själv är jag en helt vanlig tjej som älskar att skriva men som till vardags jobbar som sjuksyrra. Mig finner man här: http://skorpsmulorochsandaletter.blogg.se

Mia: Mia, 34 år, bloggar inredning på http://hemochlycka.blogspot.com

Helena: Norrlandstjej, numera Stockholmsbo sedan två månader tillbaka. Bloggar om min vardag som säljare för Chanel och mina intressen för smink och kläder, mat och bakning och bjuder på många bilder från vardagen och festligheter tillsammans med mina vänner. Var så svårt att beskriva med fem ord, fick bli en kort presentation istället! http://www.finest.se/helenaromberg

Emmy i Australien: Jag bloggar från Australien om ett annorlunda liv och försöker inspirera både mig själv och andra att våga vara annorlunda (om det nu är det man vill). Fem ord om mig och min blogg skulle nog vara ”Jag gör som jag vill!”.http://bortabrabloggen.wordpress.com/

Maria: 2barnsmor, gift, undersköterska med författardrömmar northtwig.blogg.se

Emma: Min syrra läser din blogg dagligen. Själv läser jag din syster Hannahs flitigt, men tittar även in till dig ibland. Din systers barn är i mina tjejers ålder. Min syster är : Rolig, ärlig, härlig, min bästa vän och den bästa mostern man kan önska sina barn! Länka gärna till hennes blogg:-) http://www.finest.se/hannahm

Sarah: Mamma, sambo, syster, svägerska, vänninna, talare, lyssnare, djuping och ytlig ytaodjup.blogg.se

Ida: Hej! Lämnar mitt allra första avtryck här. Läser din blogg som besatt, flera gånger per dag (särskilt nu när Wolfang-premiären närmar sig). Jag längtar otroligt mycket efter barn själv och kan knappt vänta tills det blir min tur att bli mamma! Pluggar just nu, men är färdig ssk i januari och DÅ ska verkstan’ starta har vi tänkt! Ja, vafan ville jag säga med den här kommentaren egentligen?! Att du är grym! Du är sådär sjukt jordnära och fräsig! Jo, fräsig är ordet! En av mina absoluta förebilder. Stor kram och stort lycka till, Maggan! idasnellman.blogspot.com

Underbaraste Maggan(Ja Mr. Schulman, jag får också ta en sväng förbi helvetet) tack för all kärlek du sprider med din blogg. Du är solen en regnig onsdag:) bröllopscoach.se en blogg om bröllop, kärleken och livet.

Karro: 3 barnsmamma, tokig, fd skåning, vinterälskare, bakgalen karolinalennartsson.blogg.se

Pia: Jag heter Pia och är ensamstående mamma till 6 barn varav 4 som fortfarande bor hemma. En något stökig vardag fylld med hockey för tillfället då säsongen rullar.
Förlorat en häst i en slakthärva… Har spöken hemma. O världens abslout bästa ungar  piasliv.blogspot.com

Karro: hmmm fem ord var det.. 3 barnsmamma, tokig, omtänksam, fd skåning, älskar livet karolinalennartsson.blogg.se

Där var några:-`. Kommer mera alldeles snart x

Och här kommer fler´.

Petra: Skriver om mitt liv med inslag av mode från franska Rivieran, Nice, dit jag och min älskade flyttade för ett par månader sen och njuter av livet som aldrig förr! http://petrasblogg.com

Hanna: Iiiih, bara 5 ord, vad svårt!!! Men OK, få se då. Webbdesigner, Schlagernörd, Hundvän, Resvan, Hobbyfotograf. Typ. minbarbieheterolle.blogspot.com/

Louise: Louise heter jag, är ”bara” 23 år men är här inne rätt ofta och läser ändå för att få mig ett leende på läpparna. Du är väldigt underhållande och det är kul att följa din vardag.  Gillar jargongen som är här inne. Själv så bloggar jag om min vardag, intressen, shopping, mitt kreativa skapande, om min ridning m.m. loijzan.blogg.se

Lovisa: Kul idé med ett ”länkinlägg”  ) Här kommer mitt bidrag… Lovisa heter alltså jag. Har tre underbara barn och gift med en fantastisk man. Är just nu hemma med vår minsta som är 6 mån. Har just fått veta att vår äldsta son har epilepsi så just nu handlar bloggen om det. En blogg om livet som vi lever, helt enkelt.http://www.thelifeoflovisa.blogspot.com

Sara: Oj vad mycket nya bloggar att kika in på. Får tipsa om min egen då:
Journalist boende i Sverige, det är jag det! Skriver om det som roar, förfasar och lockar mig. Om det som jag älskar och det som jag tycker mindre om. Om saker jag hört, läst, sett eller bara kommit att fundera på. Om personer och händelser som har gjort avtryck på mig, på gott och ont. Om det som var då, nu och det som kanske komma skall.
http://sarasordverkstad.blogspot.com/

OCH HÄR KOMMER MERA Fredag 28/10 kl 15.00 från UllaBella min sekreteeeeeeeeeerare!:  (TOMPA:-)……..

Cicci: Det kommer säkert bli en liten skånetös/påg. Själv födde jag min första på Kristianstads lassaret för snart sju år sedan. Åkte ned och skulle fira pappa som fyllde 60år och fira nyår (lilltjejen skulle ju inte föddas förrän i början av mars  ) Vi hann bara komma ned för natten till nyår gick mitt vatten, blev sängliggande där i några dagar och den 4/1 kom hon . Jag är glad att hon föddes där för då är hon och jag födda på samma sjukhus, hihihi.
Ha en härlig skåneresa så får vi se när beben kommer : cjtvabarnsmamman.blogg.se

Hanna: Hanna heter jag, som läser din blogg dagligen sedan jag läste din bok för ett bra tag sedan. Tvåbarnsmamma, lärare, gift, 33 år, bloggar om mat, träning familjelivet och om naturlig hudvård tex. hanna.fornhem.se

Joi: Oj roligt… 5 ord om mig: Cineast, Foo Fightersälskande, Ironisk, Kärleksälskandeloppisberoende, humoristisk : minbebis.com/blogg/missjoi

Therese: Heej…:) Hoppas att du får en härlig ”göra allt man vill” dag med din mor och moster.. Lycka till med allt när lilla killen behagar att komma till världen, kommer gå hur bra som helst!! Kram kram: smastadensvardagsliv.blogspot.com

Mallan: Jag bor ungefär mittemellan Malmö och Ystad  hade varit kul att träffa på dig när ni är här nere : mallanolsson.bloggplatsen.se

Veronica: Jag e helsingborgare som flyttat till kärleken i Lund! Numera husägare i Staffanstorp som ligger mellan lund o Malmö: veronicabjorkell.blogg.se

Ida N: Är inte skåning mer än att jag gillar den delen av landet väldigt mycket. Det är vackert och trevliga människor!I vilket fall som helst så vill jag dela med mig av min blogg som du kan se ovan. Jag pluggar turism i Sydney; Australien. Älskar livet här men saknar så klart mitt underbara hemland. edaah.blogspot.com/

Caroline: Malmö här : malincroline.blogg.no

Magdalena: Roligt med bloggtips! Jag är en mamma till två busiga flickor. Jag arbetar med att sälja resor och brinner för att skriva och fotografera och hänga med min härliga familj. Älskar att blogga, men ibland blir den lidande bland nattningar, bajsblöjor, middagsmat och vansinnesutbrott från min 6åriga ”tonåring”. Som det står i min header, ”life’s not a song, life isn’t bliss, life is just this, it’s living.” Viktigt att inte glömma bort att det är vardagen, med allt den innebär, som är livet. malikon.wordpress.com

Petra: Malmöbo sedan födseln. Ystad BB är säkert mysigt och fint MEN man har inte tillgång till den bästa läkarexpertisen (har för mig att det inte ens finns läkare alla tider). Jag rekommenderar Lund (har fött där), inte Malmö KK. petraspetitesser.blogspot.com

Ella: Läser bloggen varje dag:-) lycka till med bebben!!! Kram bowlingella.se

Maria: Hej där, följer din syrra på bloggfamiljen men blev nyfiken när jag hörde att du ska klämma ut fyran med en Ystadbo:) tror nog bestämt att hans bror bor granne med min butik,eh nästan i alla fall…Har den inte tittat ut till helgen kan du hjälpa mig att kånka möbler så ska vi nog få fart på’n.silverhome.bloggplatsen.se

Ann-Sofie: Väntar med spänning på Wolfgang:) Skönt att du kan sova ordentligt nu, oroa dig inte du kommer säkerligen att vakna och vaka över den lilla silkesapan när han är ute:) Bor inte i Ystad eller Malmö men väl i Kristianstad! Önskar dig en lovely dag! endelavoss.blogspot.com

Johanna: Nja.. inte Malmö men nästan, haha. Bor i Landskrona! jojooo.blogg.se

Sofia: Din kropp kanske känner att den behöver sova och samla kraft inför vad som komma skall, kanske för att kroppen känner att du redan vet och är förberedd på att det kommer bli lite sömn en tid framöver. I helgen skall jag ha pink party med ett gäng tjejer hemma hos mig, det skall bli skit kul! soufih.blogg.se

Bloggmamman: Haha- läs min blogg vettja, den är galet rolig….tycker jag själv.Kram bloggmamman.com

Jessica: Hejsan, tycker om att följa din blogg. Själv försöker jag blogga men borde göra det mer. Kul att hitta nya bloggar att inspireras av! Jag driver sedan ett år tillbaka min SKÄRGÅRDSDRÖM, då jag bor i Lysekil på västkusten & har alltid velat starta något eget. Vilket resulterade först i webbshoppen http://www.kaptenfrans.se med tillhörande blogg & i april öppnade jag min fysiska butik. En butik med svenska leverantörer med inredning, kläder, barnkläder & canvastavlor som jag själv fotograferar motiven till allt med en touch av skärgården. Kika gärna in i webbshoppen & missa inte den super söta pippibodyn  Lycka till med bebisen! Mvh Jessica

Myggan: Hej du. Va kul  5 ordsbeskrivning det var inte lätt, men jag gör ett försök: frispråkig, mamma, optismist, tänkare, 1000bollariluften http://www.myggis.blogspot.com

Petra: 5 snabba: Född lantis men bor i storstad, Karl som inte vill gifta sig, Bäbislängtan, Smått tokig, Maggans-blogg Besatt (dock inte på ett läskigt sätt) iSå, det var nog mig i ett nötskal som kallas livet! Vi ses! Bitchigbrunettsbravader.blogg.se

33
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00