Showtime!

Jag kommer sätta mig strategiskt långt fram, så de drar upp på scen mwoo-haa!

Då kommer jag skratta skadeglatt! 😉

 1. Du srålar fina du! Läser din blogg ofta och älskar din humor och ditt härliga sätt!Ödmjuk ,god och vacker! Önskar dig/er lycka till med nya bebisen.Kramar

 2. ingrid skriver:

  Jag tycker att du är en supermamma, väntar med spänning på
  att wolfgang ska komma.

 3. Hejsan !
  Har försökt att få in ett inlägg om vad jag tycker om päls men det kommer inte in. Vad sur jag blir. Nu testar jag bara för att se om detta inlägg kommer in då.
  Sur AGGE

 4. Ida skriver:

  Hej! Lämnar mitt allra första avtryck här. Läser din blogg som besatt, flera gånger per dag (särskilt nu när Wolfang-premiären närmar sig). Jag längtar otroligt mycket efter barn själv och kan knappt vänta tills det blir min tur att bli mamma! Pluggar just nu, men är färdig ssk i januari och DÅ ska verkstan’ starta har vi tänkt! Ja, vafan ville jag säga med den här kommentaren egentligen?! Att du är grym! Du är sådär sjukt jordnära och fräsig! Jo, fräsig är ordet! En av mina absoluta förebilder. Stor kram och stort lycka till, Maggan! /Ida

 5. Pia skriver:

  Jag heter Pia och är ensamstående mamma till 6 barn varav 4 som fortfarande bor hemma. En något stökig vardag fylld med hockey för tillfället då säsongen rullar.
  Förlorat en häst i en slakthärva… Har spöken hemma. O världens abslout bästa ungar 🙂
  piasliv.blogspot.com

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..