Jag och Tjocko som gamla:-))

Klart ni undrar över headern:-) Det är faktiskt jag och Tomas (tjocko) som blivit omgjorda till 75 år gamla:-) och när vi dragit iväg till Las Vegas, alltså år 2051. Det här är en kampanj som vi gjort för AMF Pension. Gå in själva och planera din drömresa, ta med dig en vän, en korv, din man, din dotter eller vem som helt på facebook.com/amfpension. Ganska roligt faktiskt.  Tjocko sa att OM han ser ut så där om 40 år är han väldigt nöjd:-))

Har du börjat planera din pension? Visst är det så att dagarna och åren bara går och man inte tänker så mycket på när den tiden kommer…

Fridens liljor!

 1. O. skriver:

  haha, sötnosar! Fast jag trodde det var du o Filip faktiskt.
  Jag måste nog gå in och göra det där, låter kul. 🙂
  Och nej, jag har inte tänkt på min pension, som så många andra säkert…

 2. Anna skriver:

  Men snälla Du, ändra Din header! Det är ju viktigt med bilder, som
  är aktuella nu.

 3. DJ skriver:

  du är jättefin – framtiden är säkrad!

 4. Bella skriver:

  Du ser lite konstig ut:-) men fin i det grå håret:-) kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..