ANNONS

Jag och Tjocko som gamla:-))

/

Klart ni undrar över headern:-) Det är faktiskt jag och Tomas (tjocko) som blivit omgjorda till 75 år gamla:-) och när vi dragit iväg till Las Vegas, alltså år 2051. Det här är en kampanj som vi gjort för AMF Pension. Gå in själva och planera din drömresa, ta med dig en vän, en korv, din man, din dotter eller vem som helt på facebook.com/amfpension. Ganska roligt faktiskt.  Tjocko sa att OM han ser ut så där om 40 år är han väldigt nöjd:-))

Har du börjat planera din pension? Visst är det så att dagarna och åren bara går och man inte tänker så mycket på när den tiden kommer…

Fridens liljor!

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00