ANNONS

Hackad

/

Aftonbladets Carina Bergfeldt har fått dagens ros av mig! Tack FINA,FINA, FINA, FINA,  Carina hehe

Jag fick ordagrant skrapa ur underbyxan med tesked efter att hon ringde och varnade mig i eftermiddags.

-Din blogg har blivit hackad! Ditt lösen ligger ute på nätet, för visst är det ”bla bla”

Jag kastade mig över datorn och bytte lösen ”fortare än vad en pubbe kommer i byxan första gången” HJÄLP vad ont i magen jag fick! Föder jag inatt är de hackarnas fel!

Jag har förvisso inga större hemligheter mer än ett gammalt inlägg som ligger i utkorgen med avklädda ”före och efter bilder” jag tagit genom åren..

De har aldrig varit meningen att de ska visas eller publiceras någonstans, det är bara av en ren slump jag lagt upp nakna hängpattsbilder på mig själv med magen svullet putandes i osmickrande poser framför spegeln på baksidan av la’blogga….

USCH!!! Jag riktigt såg blackmails och bilderna  spridas som en löpeld över internet, JAG i en menlös pose naken med armarna hängandes längst sidorna i olika vinklar som header på aftonbladet.se när jag loggat in där för att läsa nyheterna imorgonbitti….

När jag bytte lösen förresten, så var det två människor som registrerat sig som användare på min sida. Måste vara hackarna, så de ligger kanske risigt till när namnen överlämnas till polisen.

Eller, JA! vi får helt enkelt blackmaila varandra..

HACKARE! Mina hängpattebilder mot era namn? Vad sägs hehe

Filip är risig idag, och jag (mitt nya lata jag) är inte sen med att hänga på!

Vi har hyrt flera filmer och köpt en massa godis..

Vilken skål är min och vilken skål är min sambos?

Självklart var de vita bröden imorse mina! Allt som är ”för mycket” är mitt, allt som är onyttigt eller karaktärslöst tillhör mig.

Nu ska vi titta på nästa film…

Jag ska försöka fixa min mobilblogg’app imorgon, allt har craschat efter vi bytte lösenordet, kommer inte in någostans! OCH bara att skriva det här korta inlägget tog mig 2 timmar på vår stationära dator härhemma, då TELIA rotern i lägenheten är totalt värdelös…

Jag verkligen avskyr TELIA idag, allt är skit med deras uppkoppling, rotern funkar inte och de kostar en förmögenhet.

Det första jag ska göra imorgon (efter jag fixat min WordPress) är att kolla upp om jag kan byta till comhem och avsluta mitt telia abonnemang..

Sov gott så syns vi imorgon x

28
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00