Kan man hitta en bättre söndagsfrukost?


Nu sticker vi till Junibacken med Tristan, det kommer bli lite kul att få gå dit med bara honom.
Hade de större killarna varit med hade han nog inte ”vågat gilla det”.. Isak och Lance hade garanterat tyckt att det var barnsligt, retat honom lite, och han hade hållit med dem för att vara cool.
Nu kan han få vara sex år och gilla dockor och sagor ifred.
 1. det är ju därför jag tjatar så mycket om Genus. Så att barn som Tristan ska få tycka om dockor och sagor i alla åldrar utan att andra pojkar ska lära honom hur man är en pojke på riktigt.

  Det är viktigt för barn att passa in och göra kön på rätt sätt. Därför iakttar de sin omgivning och när könsrollerna får vara så starka så påverkar de barn väldigt negativt. För hur tror du egentligen att Tristan mår av att andra pojkar diskvalificerar honom som pojke? Tänk om han bara fick vara ett barn!

  (inget om DIN föräldraroll nu, utan om samhällets normer och begränsningar)

  Boktips: ”ge ditt barn 100 möjligheter istället för en”.

 2. Risse skriver:

  de såg inte dumt ut 😀

 3. Pia skriver:

  Ja, man kan säkert hitta en bättre söndagsfrukost. Skulle inte vilja ha det där till frukost, men till eftermiddagsfika skulle det sitta som en smäck. Hoppas ni haft det trevligt på Junibacken.

 4. Anna skriver:

  Det gör ni 2 rätt i. Önskar er en skön söndag tillsammans! Puss å kram

 5. Kära fina du, nu måste jag bara skriva tillbaka och berätta att vi bloggläsare tycker om dig så otroligt mycket. Du bjuder på dig själv och delar det mesta med oss, förgyller våra dagar och visar på ett stort medmänskligt hjärta. Ibland känner man att det vore trevligt att kunna få ge dig ngt tillbaka.. Stoooor kram fina vän :))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..