Min syster fyller år idag!

Grattis! På födelsedagen systeryster!

Gå gärna in på min fina systers varma och roliga blogg, lämna en kärleksfull kommentar och gratta henne!

KLicka HÄR!

Puss! X

 1. Hej Magdalena,
  Fick din bok igår, och nu är den redan slut., kunde inte släppa den, tog mig starkt, men fick mig också att vilja göra något för dem som behöver hjälp med att gömma sig. Jobbar inom kyrkans värld och kan b.la. tänka mig att på olika sätt samla in pengar till KvinnoJouren. Kämpar du själv något för detta? I en del självbiografier man läser brukar det nämnas organsiationer som samlar in pengar o.s.v har du tänkt i de banorna.? Vet du andra sätt man kan hjälpa de utsatta och misshandlade kvinnorna och barnen (du skrev något parti där man hade skänkt kläder till KvinnoJouren) hur kommer man vidare??
  HA en helt fantastisk dag

 2. Eva skriver:

  Hade gärna grattat din syster men det är lite bökigt att man måste logga in o sånt på hennes blogg. Det blir inte att man kommenterar då. Det är mycket enklare här att bara sända iväg en liten hälsning. Så därför blir det aldrig att jag kommenterar på hennes blogg:(
  Ha en bra dag och gratta din syster om du ska på kalas!
  Kram!

 3. susanna skriver:

  Tack Magdalena för världens roligaste blogg 🙂 Jag är som du allergisk mot bloggar som är för allvarliga och så kallade mode bloggar där dom absolut aldrig kan säga nåt tokigt eller pinsamt dom gjort eller där dom bara skryter om sig själv. Jag älskar din blogg för du är ärlig humoristisk och lägger ut både fina och roliga bilder. Älskar snusk humor och förstår mig INTE på männsikor som lämnar elaka kommentarer då behöver dom inte läsa bloggen om dom inte tål lite humor. Tycker inte du behöver försvara dig när dom gör det men är likadan själv att jag försvara mig om nån säger nåt dumt =) skulle mer än gärna festa med dig om man träffade dig. ha en skön dag och sköt om dig o magen =) tycker förresten du är jäkligt snygg både som gravid o icke gravid

 4. Elin skriver:

  Hade gärna lämnat en kommentar och grattat Hannah. Men man måste tydligen vara medlem i bloggfamilijen för att kunna kommentera. Jag läser alltid hennes blogg. Så hälsa STORT GRATTIS från mig! 😉

  kram på dej

 5. Grattis till din syster! :]

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..