Dålig start..

Träffade en av oss på Sergels torg idag, alltid lika kul! Tack för att du kommer fram och förgyller min dag! Jag blir verkligen glad..

Måste bara skryta med att Graafenslusk gick från Kungsholmen till Gärdet idag! Inte illa för att vara en lat tjockis som snart ska ha barn..

Barnen är upphämtade och vi har redan hunnit bila runt halva stan i jakt på en afro’frissa. Lance ska göra ”corns” a’la David Beckham

Jag ska försöka vara transparent och inte för elak, men jag kan avslöja att jag och Lance har mycket delade meningar ang detta 🙂

Ikväll har jag riktigt dåligt samvete! Jag känner mig som den sämsta morsan istan.
Det är mitt första föräldrarmöte för alla 1,2 och 5:or och jag kommer inte kunna gå…
Filip är i Skåne på jobb, jag har ingen barnvakt, och kommer inte kunna ta med mig barnen till mötet som kommer pågå i över 2 timmar..
Usch! Ingen bra start i den nya skolan..

Dagens bästa! Isak byter skola och börjar plugga ekonomi på Jensens.. Jag är superglad för hans skull.

 1. Hej du fina kloka morsa! Jag följer din blogg lite sporadiskt, men läser alltid med stort intresse och oftast glädje. Nu känner jag ändå att jag vill komma med en kommentar på ditt inlägg: Kan inte två killar som är 11 och 7 år vara ensamma hemma i två timmar medan du är på föräldramöte? Du verkar inte vara en hönsmamma, tvärtom. Jag förstår inte riktigt problemet, inte skall väl L o T behöva övervakas av mamma 24/7?

 2. Hannah skriver:

  Magdalena!

  Det framgår inte om du hittade någon bra affrofrisör, men det finns en riktigt grym på Grev Turegatan. De är lite dyra, men jätteduktiga.

  Blacknuss hair and care heter de. Finns på nätet!

  Hannah

 3. Eva skriver:

  Men barnens pappa kanske kan gå? Huvudsaken att en förälder kan gå.
  Själv tycker jag inte att det är så fint med sådana flätor men det är ju inte jag som ska ha det;)
  Hoppas Lance kommer att trivas i det:)Kram

 4. Äsch då, det kommer fler ggr. Förstår att du hade velat,men ibland går det inte. Tänk inte på det nu. Hoppas du får en fin dag idag!

 5. Anna skriver:

  Varför valde Isak att byta skola? trivdes han inte på Cybergymnasiet ?
  Kram/ Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..