Avocado, tamponger, fixa och sex

Godmorgon! Hoppas du är vid gott mod, sovit gott och haft en lugn och behaglig morgon.
Jag försov mig (men vi kom inte försent till skolan) har handlat och sitter nu i den friska morgonluften och äter frukost med Morran på ett litet cafe.


Jag lyxar till det med vit bröd, inget hårt surdegsbröd eller nyttigt och torrt brunt! En tisdag som denna ska det lyxas till ordentligt med onyttigheter och trevligt sällskap .
Jag tycker iochförsig att brun bröd ÄR gott, men då måste det vara russin i..

Jag läste i DN att svensken är dålig på att använda kondom..
Ja, uppenbarligen är ju JAG det iallafall Ho’ho
Följdtanken är varför svensken är det?! ”Och skulle jag se till mig själv” så är det nog inte användandet som är den hårda nöten, utan inhandlandet.
Jag skulle nog hellre stulit som tonåring än att ha vågat köpa. (lite överdrivet)
Samma sak som vuxen, 3 barn har jag fött! Men jag skulle aldrig våga ställa mig i kön på Statoil, och högt och först i kön be om kondomer.
Varför?! Alla ligger?! Att jag har gjort det är ju ingen hemlighet?
Jag är 35 år men skäms över att köpa toapapper, imodium, tamponger, kondomer eller intimartiklar på Apoteket!
Riktigt fånigt, men sant.;-)

Nästa morgon’konstaterande är att avocado måste vara den mest förrädiska frukten på marknaden. 20 kr för två, och oddset att man kommer hem med ”den perfekt” är mycket låga. Stenhård eller rutten och brun.

Nu ska jag och Murr svida om och åka till Postkodlotteriet för möte.

Önskar dig en

 1. O. skriver:

  haha, du är så söt. Fast jag har varit lite likadan förr. Idag är bara kondomgrejen jobbig. Jag har alltid beställt kondomer på typ ellos el. ngt.
  Toapapper, tamponger o bindor rör mig inte det minsta längre.

 2. Monia skriver:

  Var det inte kondomer du skulle in och handla på statoil till en maskerad eller något sådant för länge sen? Då Isak stod utanför och skratta för att du fumlade till det så? Så som Mimi gjort med skål kondomer till barnen vet jag fler familjer som har så det är nog en bra ide så kidsen skyddar sig. Tack för en härlig blogg.

 3. jennie skriver:

  Men hörni! Sluta skämmas för det ni handlar – det är väl ingen som behöver bry sig om vad just ni har i era kundkorgar/vagnar. Tittar ni själva snett på dem som handlar bindor/toapapper och kondomer eller? Att bara killar ska handla kondomer är väl en väldigt förlegad tanke – att han har den på sig som någon skrev är ju löjligt, den skyddar ju båda två och främst tjejen som riskerar att bli gravid (ja vet att han också riskerar att bli pappa naturligvis men han blir ju inte fysiskt gravid, så det behövs inte påpekas).
  Sträck på er tjejer och handla det ni vill om det så är bindor, avokado eller nå´t annat nödvändigt eller onödigt. 🙂

 4. Hejsan! Jag har fått betalat kondomerna och killen har fått köpa.
  När jag var 17 handlade jag storpack med 100 bindor för vi var tre tjejer hemma,jag,syrran och mamma. Jag var på apoteket och beställde över disk och apotekaren hämtade det stora gröna paketet och just som jag skulle betala sa en tjej i 15 års åldern – Jävlar vad du måste blöda då!! Vad svarar man på det? Bra att ha hemma så man inte blir strandsatt.
  vad trevligt att du hade vägarna förbi på Gärdet för där bor jag.
  Håller med om avokadon som är bruna och trådiga. Bäst att köpa dom hårda fast ibland blir dom aldrig mjuka. Det är nyttigt.Det är gott med örtsalt i eller keso .
  Ha det bäst

 5. Jag tycker att man bör dela på allt, oavsett om man är kille/tjej.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..