Robinson


Klockan 8 ska vi egentligen sova, men Tristan tittade på mig med hundögon..
-Snälla mamma, jag ÄÄÄLSKAR Robinson! Får jag se det så lovar jag att AAAAAALLTID lyda och lyssna på dig! Förresten har jag sakt att du ser väldigt fin ut idag!

Hehe vad svarar man på det?


Robinson vart det…
  1. Nina skriver:

    Gillar både dig och din blogg!! Må så gott!!

  2. Melisa skriver:

    Hej Magdalena, riktigt kul att hitta hit 😉 vill tala om att jag läste din bok sommaren 2009, på en strand i Kroatien. Jag kunde inte slita mig ifrån boken samtidigt som det gjorde så ont i magen att läsa den! Tycker att du är stark och modig!! Att du dessutom delar med dig av den erfarenheten är STORT! För några år sedan befann jag mig i ett fruktansvärt förhållande, och det var svårt att ta sig ur, speciellt när man förlorar sitt jag! Din bok är jag säker på hjälper många tjejer att våga berätta eller erkänna attdim inte når bra och vågar att ta steget att ta sig ur det hemska! Jaaa nu blev denna kommentaren riktigt långt 😉 kram, kram

  3. Jasså, du är svag för smicker? Bra att veta;-)

  4. Niniz skriver:

    Ja, Robinson vart det här med!! 🙂 Nu blir det lätt för dig, när han Tristan ska lyssna/ lyda dig! ;))))) Tror att han är skötsam ändå!! 🙂 ha en fin kväll!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..