Mitt alterego har tittat fram

Och hon heter Ann Ahl, äääälskar smörgåstårta! Tacos, och fredagsmys!

Varför spiller jag mat på mig själv?!! Hur jag än gör så blir kaggen och låren fulla med rester! Inte ens haklappen hjälpte till lunch!
Är detta en graviditetsåkomma eller en vidrig personlighetsförändring som smugit sig på utan att förvarna?

 1. Garanterat en gravidgrej att ständigt spilla mat på kläder.
  Man blir lätt glömsk oxå. blodet går väl inte upp i huvudet som det ska..:)

 2. Jag förstod först inte vad du menade med ett av dina tidigare inlägg där du kommenterat inläggets kommentarer angående din smörgåstårta. Jag skrattade när jag läste de töntiga, smaklösa kommentarerna. Smörgåstårta? Jag säger då de. Vilka idioter det finns i vår herres hage. Eller vad säger man?

 3. Tänk vad härligt det skulle vara om människor spenderade sin tid med att vara glada och kärleksfulla istället,vad mycket roligare och lättare livet skulle vara,främst för dessa arga och ledsna som måste bära på så mycket ilska.Massor av kärleksfulla kramar till Er och till dig Maggan.Hoppas smörgåstårtan smakade bra;)

 4. Hej Magdalena!
  Tillbringade några dagar i sommar tillsammans med din bok det ska bli ett sant nöje att döda dig. Jag brukar sällan bli berörd men upptäckte mig själv med att sitta och gråta där i solstolen. Jag tycker du är en förebild! Jag beundrar verkligen dig för hur stark du var och att du med dina erfarenheter finns där för många andra! Världen behöver några fler Magdalenor!

 5. I like your alterego hoppas hon retar gallfeber på ett helt gäng med haters…min karl kallar mig sullgris, så fort jag äter blir jag skitig är värre än ungarna, är helt hopplös men alla måste ha nått de är bra på so world met slabbmaja nr 1 ME…puss & kram hela dan*

 6. Fina,underbara , härliga,galna, roliga du!! Jävla idioter som orkar skriva skit om t.ex smörgåstårtegrejen.. Du är ju hur go somhelst och jag älskar din blogg!! Jag och min sambo ,äääälskar räkbomber och äter det till kvällsmat ofta. Och det händer att han faktiskt betalar våra resor oxå,för han tjänar mycket mer än vad jag gör. Det är för jävligt. Puss och kram

 7. Jag hoppas spillandet har med graviditeten att göra för jag har också blivit galet dålig på att få maten till munnen de senaste veckorna… diverse mat har studsat på magen, helst ska det tydligen vara mat med sås på 😉

 8. halloj maggan!
  helt klart en gravgrej:)) jag var precis lika dan..
  och tack för en toppenfin blogg, jag garvar minst en gång om dagen när jag läser den och minns när jag hade min egen bulle på jäsning!! när man inte trodde det skulle bli ngt mera jox så dök det upp en nytt hiskeligt problem.. och bilden på din fina mage och ngt dåligt ansad bikinilinje!! meeer! så bra humor du har!! och jag tror det kan liva upp flera stackare som tycker livet är pest med alla märkliga mindre trevliga gravsymtom:))

  stort lycka till med maggen maggan!!
  kramar ankie

 9. Graviditetsåkomma. Inträffa för mig också och nu har det slutat efter att korven kommit. Så stå ut ett tag till och sen är du ren och fin igen om man bortser från dreggel och kräk 😉

 10. Hej fina du!

  Garanterat en gravidgrej, fast det gick aldrig över för mig av någon anledning. Min grabb är 2 nu, hehe 😉
  Jag hoppas inte de irriterade, livs-hatande människorna kommer åt dig. Skulle vara så trist.
  Du är BRA Magdalena.
  Sigtuna och Märsta saknar dig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..