Födelsedags middag…

Hos älskade mamma och Gunnar!
Med Filip, Tristan, Isak, Lancelot, Mormor, Nathalie (som hjälper mig med barnen ibland) och Gunnar.

Ett par dagar i förskottet och egentligen bara en ursäkt för att kunna träffas och mysa lite..

Nu är jag halvdöd och har ont i hela kroppen..
Sängen kallar och barnen har varit uppe på tok förlänge..

Det var nån härlig korv som frågade vad jag använder för krämer..
Utan tvekan Rosenserien! Gillar att den är naturlig och att varken jag, huden eller Wolfgang får i oss massa en skit. (det får man nog av ändå) jag har använt deras saker sedan deras föreläsningen på bloggträffen.
Man kan praktiskt taget äta allt de tillverkar för att det är naturligt 🙂

Så trött att ögonen går ikors..

Sov gott min vän x

 1. lollo skriver:

  Heej fina du!! Nu när flytten e klar,kan du inte gå runt o ta foton i hela lägenheten så man får seeee?? Som du gjorde i ditt hus. Vore kul.Hoppas du o kidsen trivs! Meeeen..nåt jag saknar lite nu på din blogg e dina små vardags inlägg! Du vet,recept,handlingsdagar,sega mornar,vad du ska se för film,m.m! Sånt som gör att man känner igen sig,känner sig hemma med dig..Det kanske bara inte blivit nu när du haft så MYCKE att stå i..men ta gärna upp d igen söta du!Annars..du e bääst,o du e så fiin med din mage!! Ta d lugnt bara..e ju snart dags för en riktig mastodontprestation!! Kramkram från Lollo i Småland!

 2. Karin skriver:

  fast du gör ju reklam för rosenserien så det är klart att du skriver att du använder dem. Använder du inget annat märke? Hade varit intressantare att veta tycker jag

 3. märta skriver:

  Du skriver att du använder rosenserien. Jag är nyfiken på vilken mascara du använder för att få så snygga fransar??? Kramar från Märta

 4. *lena* skriver:

  Familjemys va härligt…min syster säljer Rosenserien har testat vitaminkuren superskön…hoppas du fick sova gott inatt..kram*

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..