Rosersbergsslott

En underbar dag i solen! Med vackra bilar, glada barn och viltsvinskebab..

En riktig röd skönhet..

Vildsvinskeben var svin go!


Eftermiddagen spenderades i poolen hos goda vänner..
Är inte det här höjden av lathet? Eller kanske höjden av bekvämlighet 🙂
 1. Underbart det ser ut.
  Ha en underbar helg !
  Tazz&Kram

 2. Linda skriver:

  Go kväll!! Jag ser att du har lika mammabyxor som mej från HM, jag märker att dem är lika långa på dej. Jag förstår inte hur långa ben man måste ha för jag tycker inte att jag med mina 170 cm är kort, men dem är iallafall super sköna. 😀

 3. Ja visst är det svårt att komma in på Hannahs blogg och ge kommentar. Men tack Magdalena för din superroliga blogg. Kommenterar ibland men jag läser den varje dag.

 4. Ingela skriver:

  Vildsvin har jag utanför och jag är livrädd 🙂
  Skulle kommentera på din systers blogg men man var tvungen att logga in så jag skickar mitt tips till henne via dig: Hålen kan komma av nåt på säkerhetsbältet i bilen eller från tvättmskinstrumman som är nött av nåt hårt man stoppat i maskinen vid annat tillfälle… typ skor, väskor, grova dragkedjor och sånt… Visst hälsar du henne det Tack tack

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..