Förortsmys med smörgåstårta

Filip skrattade så att han kiknade när han såg mig komma släpandes med en smörgåstårta genom affären.
-Är det feeeeest ikväll?! Haaaaaa
-Äter du alltid smörgåstårta vid riiiiktigt, riktigt, riktigt festliga tillfällen Maggan?

-Jepp, gör man inte det i grötland eller?!?!?

Jag har blivit sjukt hånad för min räkbomb, av både killarna och Filip..

Är smörgåstårta nördigt? Är man en kuf om man vill festa till det med en mumsig räkbomb?
Jag älskar smörgåstårta 🙂

Vi ska ha fest!!!!

Vi har köpt hattar, dukar 5 kilo kräftor, baguetter, aioli, avocado SMÖRGÅSTÅRTA, kräfttallrikar och tutor.

Nu ska duken på, och bordet ska smyckas..


X
 1. Camilla skriver:

  Hej Magdalena!
  Finns det något godare att äta än smörgåstårta?
  Mitt svar är NEJ det finns det inte, det är supergott.
  Har även gjort som du en gång, köpte en Räkbomb också till mig själv och det skäms jag inte för.
  Brukar även göra egen smörgåstårta när det är kalas o.d. och det är så himla gott när det blir över att äta dagen efter.
  En stor bit smörgåstårta och ett glas mjölk till frukost, det är grejor det.
  Önskar dig en fortsatt bra dag.
  Kram

 2. Marie skriver:

  Herregud. Orkar inte ens läsa alla kommentarer. Smörgåstårta är väl inte ”bara” festmat. Är man sugen så är man. Jag har en 19-årig dotter. När vi var på ICA o skulle komma på middag häromdagen gjorde vi samma sak. Köpte kräftor, ost o en bit smörgåstårta. Hoppade över hattarna. Men hade mina barn varit yngre hade jag gjort samma sak. Det är såna ”tokideer” som barn kommer ihåg. Skit i alla taskiga kommentarer. Vi är så avundsjuka i Sverige. Jag har det bra. Ärvt en del pengar. Men vågar inte säga ngt. en del vet. Men det kan ge mer problem än lycka och spydiga kommentarer som man bara mår dåligt av. Sköt om dig. Kramkram

 3. Hej Maggan!
  Köp en smörgåstårta med rysk kaviar nästa gång så retar det vissa
  människor ännu mer. Man ska unna sig så länge man kan och om man kan. En vacker dag kanske man inte har någonting. Man ska
  leva varje dag som om den var den sista dagen. Jag unnar mig god mat och godis(för mycket ibland) . Jag unnar andra också så länge
  jag kan.Man ska njuta av livet så mycket man kan . Vi föddes väl inte för att lida så mycket vi kan heller. Njut för fulla muggar för det tänker jag göra i alla fall.
  KRAM AGGE

 4. Eva skriver:

  För första gången i mitt liv som jag komenterar i en blogg. Har läst Maggans blogg ganska så länge nu. Min egen personliga åsikt är. Hon är fani mej helt underbar. I mångt och mycket så delar jag hennes humor och åsikter. Jag blir glad att läsa hennes blogg. Hon är inte mera än människa som vi andra. Jag är 4 barns mor, nästan 2 egna och min nuvarande mans 2 barn. vi har i perioder när ungarna har varit små varit tufft ekonomiskt och andra perioder de har rullat på riktigt bra.det har och är det nog för dom flesta av oss och även för Maggan. Varför racka ned på henne.? Är ni så jävla bittra och missunssamma mot andra och även i mot människor i er egen omgivning?? varför ens gå in och läsa,? har ni inget eget liv?? Varför ens bry sig??

  Själv kan jag vara otroligt lat så jag beställer smörgåstårt av en vän eller köper i affären,av ren lathet:) fast jag kan göra de själv.
  Eller så kan jag köpa en jätte påse med räkor och bara svulla och moffsa i mig bara för det är gott och jag kan och vill det Tillsammans med familjen eller bara helt själv.En helt vanlig vardag..Eller bara vara i spenderar tagen. för jag vill det. så stäm mig… För ingen har med min ekonomi att göra, precis lika lite som ni har med Maggans ekonomi att göra. Nu är hon en ofentlig person. svar ja!!
  Hon bjuder på sig själv. svar ja! Hon har en blogg som man kan läsa om man vill.Svar jaaa och gillar man inte det hon skriver ge då fan att gå in och läsa era bittra tråkiga meningslösa nedtryckande människor. Tvi vale för sånna som er .. YOU ROCK Maggan:) Fortsätt med du gör för du är super härlig!!!

 5. Ewa skriver:

  Den där räkbomben går inte av för hackor! Sån har jag också köpt flera gånger, Ica Bålsta va?? Kanonaffär!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..