En av mina nya favoritbloggar..

Jag läser bloggar här hos frisören! Jag har blivit lite smått besatt..
Jag har några jag följer dagligen, men de flesta bloggarna där ute är rätt tråkiga.
Modebloggar spyr jag på! Kändisar bjussar sällan på någon rolig läsning. Det ska vara så puttig’nuttigt’fint’fint, eller en jäklans massa produktplaceringar.
Idag hittade jag någon jag gillade!
En stjärnmärkning på den här bloggen!
Jag har bara läst LITE (några sidor) fast jag älskar henne redan! FÖR att hon bl.a. vågar stå för sina åsikter bland orcher, feminister, starka kvinnor, smarta kvinnor, skogstroll, hemmafruar, lika och oliktänkande i genusdebatten.
Jag själv skulle varken ORKA eller våga.
Trist! Men när det kommer till oliktänkande bland oss kvinnor, genus, invandringspolitik eller barnuppfostran så moonwalkar jag helst tyst utan att passera gå..
Jag stöttar JÄMSTÄLLDHET, RESPEKT, OMTANKE och SUNT FÖRNUFT!
För i helskotta, låt människor klä sig som de själva vill? DÖPA sina barn till vad de vill, sluta försöka pracka på andra sina egen övertygelser, och DÖMA!
Tyvärr har ordet feminism fått en tråkig klang (för mig) OCH andra kvinnors åsikter och totala vägran i att ”man kan få tycka olika” fått mig att ledsna lite..

Funderar på att börja stalka henne! Hehe
Tvinga henne att bli min kompis 🙂
Klicka här!

Jag gillar när bloggare länkar till varandra! Det är mycket lättare och att hitta till intressanta, roliga eller tänkvärda inlägg.
Min teori om varför många är så jädrans skitnödiga över att rekommendera varandras bloggar är för att bloggare är livrädda att ”kanske tappa en läsare till någon annan” jag tycker det är bulls!
”länka DET jag gillar, har just blivit min nya lilla svarta”

Jag skrev ju ett par av mina bloggfavoriter häromdagen, men kan inte DU snälla tipsa mig om fler snälla?
Ska helst vara en lite rubbad människa med udda åsikter (behöver inte hålla med, gillar att bli övertygad eller få tankeställare) skriva kul, bjuda på sig själv, och ha en hög ”igenkänningsfaktor”

Kram! X

LOADING..