Tröstis’plåster och ultraljud

Filip kom hem med en present till Tristan idag, för att han var lite nervös imorse.
”En kompis att ha med sig till skolan om man skulle känna sig lite ensam…”

Mjuka och gosiga små plåster i olika färger och storlekar..

Jag vet inte vart han köpt dem (måste fråga) men hittade en hemsida på paketet, där du säkert kan hitta info..

Klicka HÄR!

En extremt bra affärsidé, och en jädrans smart ide för att få barnen glada igen, efter en vurpa..

Tittut vart lite av en besvikelse, lilla Wolfgang låg med knäna och armarna framför munnen, och navelsträngen framför ögonen..


Vi ska tillbaka dit den 5 för att se om det går att få en bättre skymt 😉

Personalen var fantastiska, och upplevelsen enorm! Helt klart värt pengarna..
De lilla vi såg var Filip, han har hans läppar och Tristans näsa..

Dagens bilder vart dåliga! Så vi håller verkligen tummarna för att nästa veckas blir bättre..

Ps. Jag fick faktiskt mina naglar målade hos vietnameserna på Queen nails i Stinsen igår, de målade dem för hand..
(Men jag vet att man kan köpa en penna och lätt göra det själv.)
Tyvärr har det inte hållit så bra, utan färgen har redan flagnat..

Ultraljud har jag gjort 2 gånger tidigare, ett i vecka 14 ”kubb/nubb något” och ett i vecka 19. Det jag gjorde idag var ett 4D, som jag själv betalade för.


Tack och lov att fotbollsträningen är klar snart, har suttit här sedan kl. 5 😉
Wolfgang ska BARA få ha rosa kläder och tycka om hästsport och schlager hehe
 1. *lena* skriver:

  ooops 4 D haha…klart W ska ha rosa kläder, dockor m.m ..man ska bejaka deras kvinnliga sida då blir de ödmjuka, härliga toppenkillar när de blir stora, det tror jag blint på så det så : ) jag kan återkomma om x antal år när min grabb är sto får se om jag har rätt ..puss på näsan*

 2. Anna skriver:

  Ett super-hett tips inför Tittut ultraljud är att dricka en burk ISKALL cocacola precis innan =) när jag gjorde 3D UL så hade jag inte fått det tipset än å Max gömde sig där i magen. Men alla jag gett tipset har haft en sprattlande bebis i magen och fått jättefina bilder!!

  KRAM!

 3. *lena* skriver:

  Spännande med 3D bilder på W, synd att det blev bajs..jag skulle aldrig göra det, vill inte veta kön eller hur de ser ut förrens de ligger på magen haha tur vi alla är olika..jag tror jag är för feg antagligen, tänk om de skulle se groteska ut eller om de såg nått skumt nääää usch..Fina F som köpte dem till T, han är en keeper M..puss & kram hela dan*

 4. Maria skriver:

  Vad roligt, och vad lustigt, jag fick nyhetsbrev idag från http://www.inreda.com om just dessa gosedjursplåster, de verkar vara hur smarta som helst! Lycka till med bebis! kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..