ANNONS

Jag är allergisk mot otrevliga människor!

/

Jag är verkligen allergisk mot människor som attackerar och inte kan bete sig med hyfs.

Jag var på en butik och handlade ett par tunikor i sommras. Nu för någon vecka sedan söker ”ägaren” mig via mitt TV’bolag, för att köpet inte gått igenom.
Trist! Och det kan ju hända att kortmaskinen inte funkar, men det är ju inte mitt fel att jag fick kvitto,”ett godkänt köp och påsen av den unga tjejen bakom kassan”
SJÄLVKLART ska det ju lösas och betalas om så är fallet.
Men det är ju inte direkt jag som tagit en springnota eller stulit!

Ja! Det är väl en jäkla tur att jag är igenkänd istället, för annars skulle väl den stackars kassatjejen få stå för misstaget själv.

Du som känner mig och vet hur mycket jag haft att göra den senaste veckan, och vet att det inte funnits mycket tid över.

Farbrorn ”ägaren” har sökt mig, men fått vänta i ett par dagar, då jag faktiskt inte haft tid med honom, mitt i flytt, inskolningar och jobb.

Min högsta chef fick de här mailen av honom igår. Är det jag som är känslig eller saknas det inte hyfs, uppfostran och ett trevligt sätt?

Ska jag se det som ett fjantigt hot? Kontakta andra medier?! Om vad? Att hans kortmaskinen inte funkade, eller att han expedit var för ung och grön?
Jag känner mig förnärmad och attackerad.

Oro dig inte farbror lilla! Nu när JAg ringer dig svarar DU inte! Stoppa pressarna, ska jag ringa media?
Var inte orolig, är jag skyldig dig pengar ska du självklart få dem!
Var istället glad att jag gick att spåra! Förtäckta hot, STORA bokstäver, funkar INTE på en gravid kvinna, fylld av hormoner klockan10 på morgonen..
BIIIG misstake!!

70
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00