Inställt möte och två timmars strövande

Jag strövar omkring i Stinsen utan mål, mitt lunchmöte vart inställt. Så jag bokade ett möte med mig själv istället, för att gå igenom veckan och skälla lite på mig själv, för att jag har slarvat med planeringen.


Varför Stinsen? Jo för att den vidriga lilla pudel Murran har trampat i skit och förstört mina nytvättade chinos med bajsstämplar på hela knäna! H&M har fina mammabyxor här, och jag behövde ett tredje par, då mina andra ligger i tvättmaskinen.

Något jag kommit på att jag gör när jag vaggar omkring bland folk är, att om jag stöter på en annan gravid tjej så nickar jag glatt och hälsar lite igenkännande och familjärt..
Det är det som att vi är som ”hemliga och oskrivna låtsaskompisar” Konstig att man gör så egentligen, ”då föda barn” är det vanligaste och äldsta människogörat i världen. Det är som att vi är en liten hemlig arme, som förstår varandra.

Läste det här i en gravidtidning, det stämmer verkligen!
Att jag ser ut/känner mig som en stor otymplig GRIS är ett dagligt uttryck (tyvärr)
Jag SKA bli bättre! Jag ska börja tycka om min gravidkropp lite mer, och sluta kritisera mig själv.
Det är dagens uppgift 😉

Och känner jag mig som en sprickfärdig julgris’?! Då hjälper ju inte den här skumbananen mig på traven tyvärr.

Jag måste skryta lite över mina egna naglar! Det är första gången i mitt liv, de är lite längre, och jag har kunnat måla topparna vita utan lösnaglar!
Gravidfördelarna är verkligen hår och händer!

Vad gillade/ogillade du med din gravidkropp, vad hade du för krämpor eller cravings?

 1. Vera skriver:

  Caraving: KIWI!
  Åt ca 10-20 om dagen o hade så sjukt ont i munnen hela tiden, ändå var jag bara tvungen att äta en till. Sjukt och attans ont. 😀

 2. Linda skriver:

  God morgon!
  Mina cravings i mina tre första graviditeter har varit glass och maränger och lakritsal, bara en massa onyttigt. När jag väntade fyran var det apelsiner, nu med nummer fem har jag inte fått nått ännu, men är bara i v 15 så det hinner väl komma. Det jag tycker är jobbigast med gravidkroppen är i början innan man fått bebismagen när man ser ut att ha ätit en bulle för mycket 😉
  Vill också säga att du är jätte fint gravid. Kram kram

 3. Anna skriver:

  Tål inte cigarettrök, eller grillad kyckling, i affärerna tar jag omvägar för att det luktar skit men äta det kan jag….annars så äter jag oftare kött än vanligt, kan vara lite gott med strips nu på slutet annars föredrar jag kokt potatis med smör i. Jag har mer dags-cravings, en adagen ska det va ACO-kola som jag inte hitatt än, andra dagen morötter. Saltlakrits funkade i början men nu får jag halsbränna av det. Ja gillar att vara preggo fast man är stor å klumpig, har en punkt på ena skinkan som värker hela tiden å humöret svänger mer an normalt. Man får gnälla lite det hör lixom lite till. Mx två veckor till sen är jag klar …längtar nu till att kunna komma i en fin ny rutig höstklänning jag köpt …Kram kram på dig Maggan!!

 4. Nettan skriver:

  Jag hade super sug på kallt citron vatten helt galen i det det bara sög i munnen efter det!!! Jag älskade mina bröst så underbart fylliga och kvinnliga. Däremot mina vätske fyllda ben gjorde så ont och var så fula fick låna sonens joggingskor i stl.42 för att ens kunna gå ut!!! MEN DET VAR UNDERBART ATT VARA GRAVID =) Jag hade kämpat i nästan 15år för att få ett syskon till min son så lyckan var obeskrivlig! Kram och tack för rolig och trevlig blogg… ps. Du är jätte gravid fin =)

 5. Tessan skriver:

  Jag är i v32 nu, å jag var än så länge inte haft nå cravings. Har alltid ätit mkt godis å ätit det jag varit sugen på. Så det känns inge spec. Jag har börjat svälla lite i fingrarna, lite drygg. Å lika att man är så varm hela tiden, blä! Så på ett sätt är det skönt med att det snart är höst 😉 haha… Jag tycker du är rolig och det är kul att läsa din blogg (Har även läst din bok) Så fortsätt att vara den du är 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..