Barnens favorit

Fotboll i Vasaparken..


Åh vad jag har saknat Vasaparken, här hängde vi alltid innan vi flyttade ut till Sigtuna.
Barnen vill inte gå hem! Måtte de bli mörkt snart, så man lättare kan skylla på kvällen…
Vad härligt vi har det! Nu myser jag, och riktigt älskar mitt liv 🙂
 1. vad härligt att ni trivs och att ni har det bra =) njut!

 2. Anna skriver:

  Åh, vad härligt det låter! Tänkte att det är dags för mig att ge mig till känna och sätta ett litet avtramp här, efter att ha smygläst din blogg i några månader ;). Måste säga att jag tycker du är en fantastisk människa Maggan! Trots allt du gått igenom så har du rest dig, fått ordning på ditt liv och är fortfarande positiv! Tack för att du delar med dig och inspirerar!

  Kramen!

 3. Åhhh GUD så mysigt. Sthlm är fantastiskt vackert. Bott där 2 år sammanlagt innan jag ”bara” skulle hem till Blekinge för att plugga ett år på folkhögskola. Sen träffade jag kärleken. Nu sitter jag 4 år senare i hus på landet och blickar in till ditt stortstadsliv. Saknar stan. Men just ikväll skulle jag inte vara någon annanstans i världen; jag har min underbara brorsson på besök som just nu sover tungt bredvid mig i soffan. Med ljus tända och han bredvid är livet bra nice här på landet oxå 🙂

 4. Underbart Maggan.Det glädjer mig och höra att du är så LYCKLIG.Som dom andra säger här man blir glad i hela kroppen.Du är så värd denna fantastiska lycka.Håll hårt i den.Jag längtar efter och se bilder på ert nya fiiina hem.Jag förstår du har fullt upp just nu.Önskar dig en skön kväll med din fina familj.Puss o kram på dig.

 5. carina skriver:

  Kul att du är nöjd!! Vasaparken är jätte mysig!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..