Djur och en jäkla massa kändisar..

Vi har smygit omkring och spanat in kändisar! Den killarna vart mest glad över att se, var lite otippat….

Och hela AIKs supporterklack 🙂 var på plats på berget såklart.

Vi träffade Magnus Carlsson, Shirley, Bengtzing, Ryde, Alban, Bagge, Fyllking, B-bonden Peter, Måns Möller, Tomas Hanzon, Sara Sommerfeld, Carlotte Perrelli, Pernilla, Linus, Wahlgren plus att vi såg MÅNGA många fler 😉 både sällsynta och mer vanliga arter..
Killarna sprang som galningar efter autografer!

På väg upp i linbanan..

-Vad gör dem mamma?!?
Hehe, vad svarar man?

Skulle kunnat vara Zcar..
När jag stod bland lejonen, så tog mina tankar mig tillbaka till NY, till minnena av musikalen Lejonkungen, som jag såg där för många år sedan..
Vilka mäktiga och vackra djur!

Träffade på underbara Bea och hennes långe man, min jobbkollega Rickard i sandlådan. Jag slet av henne tröjan! En ny modell av mina mysfavoriter i beige..


Tror du att jag vill ha??!!

Springa, eller vara kvar?

Inge gos med vargarna, åldersgränsen var 15 år, och jag ville inte göra barnen avundsjuka och ledsna.. All for one, and one for all 😉

Nu ligger jag i sängen på Vildmarks hotellet och försöker tina upp!
Morgonen var solig, men under eftermiddagen piskade det ner..

Och mina händer förfrös som vanligt..

Vila, för att snart gå ner och möta upp resten av gänget i restaurangen..

All kärlek och tack fina Johan Petré för vi fick komma! X

 1. Emma skriver:

  Kära Magdalena,

  Jag känner att efter att ha sett kvällens avsnitt av ” Det blir bättre” så vill jag väldigt gärna skicka dig detta meddelande.
  Jag har suttit och gråtit i soffan ikväll, jag har nämligen precis som du varit med om denna hemska resa. Min egen historia har så många likheter med din, så varje ord du säger går djupt in i mitt hjärta och berör på riktigt.
  Jag träffade min dåvarande pojkvän när jag var 16 och upplevde både fysisk, psykisk och sexuell misshandel under många år, nu idag har jag haft förmånen att träffa en alldeles underbar man som jag lever ett lyckligt liv tillsammans. Jag tänker väldigt ofta tillbaka på den jobbiga tiden, men inte längre med sorg i hjärtat, utan med en glädje att jag faktiskt tog mig ur det och att jag idag får ta del av den ljusa sidan av livet, att kunna älska och att bli älskad, på riktigt.

  Jag har tänt ett ljus här bredvid mig som jag vill skall symbolisera alla kvinnors rätt till sitt eget liv, tack Magdalena för att du vågar stå upp och berätta din historia, för att du vill förmedla känsla av att det blir bättre. Jag finner inga ord för att förklara hur mycket din insats betyder för mig, och säkerligen alla kvinnor där ute som vandrat samma väg som oss. Tack!

  Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med andra tjejer/kvinnor som har varit utsatta för samma sak. Jag skulle behöva någon som vet hur det är att leva med en man som misshandlar, oavsett om det är psykiskt, fysiskt eller sexuellt våld, någon att ventilera tankar och känslor med. Skicka gärna ett e-post till mig, min adress är: tjugotrean@hotmail.se

 2. Jenny skriver:

  Vilken underbar person du är och vilken styrka du visar! Vilket enormt känsloladdad, starkt och fint program. Jag har även läst boken och ditt liv har jag verkligen tagit mig till. Det gör ont i mig när jag tänker på vad du gått igenom. Men återigen, vilken fin tjej du är och jag beundrar dig verkligen hur du har orkat tagit dig upp igen.
  Många många varma kramar från Jenny

 3. Ida skriver:

  Maggan, vilken superkvinna du är! Modig och vacker vågar du berätta om det du och din son blev utsatta för inför hela svenska folket och på så viss säkerligen hjälpt en hel del kvinnor att se att det finns en utväg. Och att det blir bättre! Wow! Tack!

 4. Fina Maggan! Vilket program och vilken stor inspiration du är. Kunde inte hejda tårarna. Tack för att du delar med dig!
  Du är en fantastisk människa!

  Kram Mathilda

  Ps. Vad roligt det var att få en liten liten inblick ”live” i din vardag när de filmade din morgon med barnen 🙂

 5. Såg ditt program och har tidigare läst din bok….Grät då liksom idag. Jag har som du också tråkig erfarenhet av att leva med en elak psykopat, men om jag då bara hade vågat att göra en anmälan istället för att fly så hade jag kunnat rädda åtminstonde en annan flicka vad ja vet….Det har värkt inom mig i 23 år nu. Man måste väl någon gång förlåta sig själv för sin rädsla. Jag är imponerad av din styrka. Jag skall få mitt första barn i september vid 43 års ålder och hoppas att jag kan ge denna lilla/lille ett bra och ett tryggt liv. Lycka till med din kommande baby;) Tack för att du delat med dig av ditt liv. Kärlek i massor Christina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..