ANNONS

Vill spy!

/

Skåne har strypt, avrättat och massakrerat min kärlek och längtan inför ägg. Jag är arg på Skånenyheterna!! Var de tvungna att sända sin lilla nyhet på påskafton, precis när jag satt i köket och tittade!??!!
SPOLMASK i över 50% av våra ekologiska och frigående hönor, i de dyra och miljövänliga äggen!!

Jag kunde/kan inte äta ägg efter det!

Du SER maskarna ligga och ringla sig i äggvitan!
Och om det inte hunnit kläckas?!
Jo då ligger de tusentals små äckliga ägg och gottar sig i din mage! Hehe


Nu ska jag krossa och utrota äggen jag har kvar i huset!


Sen ska jag köpa de billigaste och mest mekaniskt gjorda godisäggen, tills problemet är under kontroll! 🙂


Nu min vän, ropar mitt bättre jag på mig! Jag måste sluta blogga och ta itu med alla räkningar.. OM det går?! tårarna sprutar och jag sitter här som en gammal blödig kärring och lipar till det engelska kungabröllopet..

Trodde jag aldrig skulle hända mig! Man förundras över vad hormoner kan ställa till med 🙂På återseende!

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00