Vill spy!

Skåne har strypt, avrättat och massakrerat min kärlek och längtan inför ägg. Jag är arg på Skånenyheterna!! Var de tvungna att sända sin lilla nyhet på påskafton, precis när jag satt i köket och tittade!??!!
SPOLMASK i över 50% av våra ekologiska och frigående hönor, i de dyra och miljövänliga äggen!!

Jag kunde/kan inte äta ägg efter det!

Du SER maskarna ligga och ringla sig i äggvitan!
Och om det inte hunnit kläckas?!
Jo då ligger de tusentals små äckliga ägg och gottar sig i din mage! Hehe


Nu ska jag krossa och utrota äggen jag har kvar i huset!
Sen ska jag köpa de billigaste och mest mekaniskt gjorda godisäggen, tills problemet är under kontroll! 🙂
Nu min vän, ropar mitt bättre jag på mig! Jag måste sluta blogga och ta itu med alla räkningar.. OM det går?! tårarna sprutar och jag sitter här som en gammal blödig kärring och lipar till det engelska kungabröllopet..

Trodde jag aldrig skulle hända mig! Man förundras över vad hormoner kan ställa till med 🙂


På återseende!

 1. skit på dig mikael o skaffa dig ett liv istället för att klaga på andras, Maggan du är grym!

 2. et skriver:

  Även om Mikael är kvinna eller man så kvarstår ju frågan …vad tycker dina barn ?? Jag e kvinna och undrar också.Mina barn skulle inte gilla läget !
  En sak jag undrar över är vad är du mest känd för ?? då menar jag vad har du gjort personligen ? Inte som en media profil .
  ha det gott

 3. eva skriver:

  Jag tror inte MIKAEL är en Mikael. Jag tror att Mikael är en tant som inte vågar skriva sitt eget namn! Magdalena: du är vacker och det är ju inte så att du har gjort en porrfilm? Och om så vore , spela roll. Ta hand om varandra! / E

 4. anja skriver:

  men mikael varför var du själv ute och kollade på bilderna? det är ju inga bilder som bara ploppar upp utan att man söker på bilderna?

 5. Hanna skriver:

  MIKAEL. varför kollar du på dom då? Av vilken anledning? Spec när du skriver så.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..