ANNONS

Ungsgratinerad fläskfilé

/

Ikväll lagades det en gammal favorit i repris..

UNGSBAKAD FLÄSKFILE

En korv fläskfile (skär en skåra och blanda i följande gegga)

Getost
Salt och vitpeppar
Pyttesmå bitar chorizo
Pyttesmå bitar Soltorkade tomater
Timjan (på toppen)

Ställ in i ugnen i en sockerkaksform och låt stå i 220 grader i drygt 20-30 min tills köttet är genomstekt.


Oskar och Gustav sover över inatt. Barnen tyckte det var ”ok”
medans jag och Filip älskade det.

Förresten får man äta fårost? Har helt glömt bort alla no’no’s

Nu ska jag natta min minsta älskling..

Sov gott min underbara vän! X

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00