Tacksamhetsdag!

Det låter jäkligt cheese, men det är faktiskt viktigt att uppmärksamma tur och medvind.
Jag satt i bilen häromdagen, och analyserade, punktmarkerade olika delar av mitt liv..
För det mesta är det stökigt, kanske inte orkanstorm, men jobbigt! Man kanske inte trivs på jobbet, bråkar med ett förståndshandikappat ex, har problem med barnen, oroligheter bland vänner eller i familj. Man är ledsen, känner sig fet, någon har sårat en, man är sjuk, eller har jobbiga räkningar.
Oftast är det NÅGOT som gnager! Och man suckar, gnäller, och klagar..
Suckandet och klagan blir en vana!
Har jag en bra dag?!
Då kommer jag oftast på mig själv med att svälja tungt och tänka ”vad fasiken är det nu för skit som lurar runt hörnet i imorgon”
Fel!
Jag har kommit på att det är fel! Fuck skiten i morgon, njut av dagen!
Ordet och tankens makt! Jag tror att det man indirekt ber om, eller ”önskar” blir till verklighet.
Så jag har bestämt att försöka njuta av en ”helt ok dag”
Ex’et e ok! Barnen lever och mår ok, jag har haft det kul på jobbet! Jag är FRISK, (jag fick beröm av chefen igår, Jiiipiioooo)
Solen skiner!


Och något annat jag tänkte på igår.. (jag fick frågan av en journalist, om varför jag var med i programet ”Det blir bättre”)
-För jag tror verkligen på iden!!
Det känns hopplöst idag, men hur man än gör, så VET jag att om två veckor, en månad, ett år så kommer det GARANTERAT att bli bättre! På ett eller annat sätt!

Det har aldrig slagit fel i mitt liv!

Fridens och tack för att du finns! X

 1. Bettan skriver:

  Bra att du tänker så och klarar det!
  Jag har försökt men åker på snyting efter snyting trots att jag redan ligger för nedräkning så jag törs inte tänka så längre, men glad att du gör det.

 2. Mimmi skriver:

  WOW vilken inspirationskälla du e! Läste din bok för 5 år sen, tror den hade kommit ut precis. Då va ja och min syster i Thailand hos vår pappa, utan hennes man… Sa till henne redan då att läsa din bok men hon ville inte. Idag är min syster tack och lov 5 år senare på kvinnohem i tryggt förvar. Accepterandet av hans sattyg sluta dock med att deras 3 barn fick flytta till en släkting. Nu håller ja tummarna för att hon aldrig ringer honom igen. De e som om hon inte tror att hon kan klara sig utan honom men med honom kan hon bli dödad.. Skickade din bok till henne igår, den här gången tror ja hon läser den. Skönt de var att skriva av mig. Tack för att du inspirerar!

 3. Nilli skriver:

  Stort grattis till tillökningen, du förtjänar allt gott! Lycka till!

 4. Pialin skriver:

  Fick ett sms idag av min man:
  Maggot är gravid.

  Han följer din blogg men låg några timmar efter!

  Grattis från oss båda!!

 5. ANNIH skriver:

  Kanske du inte skulle kalla ditt ex för förståndshandikappad låter hemskt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..