Lek, bus och kinamat…

Kan jag fått min först craving, eller är det för tidigt? Kan det vara så att jag bara är ett girigt, glupskt och hungrigt svulstsvin?
Kinamat! Men det värsta är att jag är sugen på ”engelsk eller fransk” kinamat!
I de länderna är de sötsura friterade räkorna att dö för!!
De är bara rullade i ett tunt lager frityr (syns knappt) och den sötsura såsen är tjock och krämig….

Här i Sverige kommer räkan i en liten stenhård frityrsäck.. Stenhård, flottig och smaklös! Den sötsura såsen är som utspädd nyponsoppa med en nypa ströocker i..

Det vart Lucky house i Märsta
Iallafall.. Småkusinerna ville så gärna följa med och leka, så de fick hänga på.

Flisan, Killarma och en halvdöd karp i bakrunden..

Bus och kul i infracity!
Busigt och kul för barn, men ett sinnessjukt’ljud’helvete för oss vuxna 🙂


Kvällen blir lugn! För imorgon bilar jag, småkillarna, dagmamma Helene och hennes barn till Kolmården för öppningspremiär..
 1. Jag brukar jämföra den sötsura såsen med nyponsoppa. Omgivningen brukar då betrakta mig som konstig. Så tack för att du bekräftar mina tics. Och nej…jag är inte på något sätt gravid.

  Avskyr förövrigt friterad mt med den där äckliga degen runtom.

 2. Sara skriver:

  Jo nog kan det vara en craving, de kan ju komma när som helst. Med första barnet var det apelsiner, med andra cheeseburgare från McD. Vilken tur att jag har drygt 20 mil till närmsta McD. 🙂

 3. Ina skriver:

  I bland möter man människor som är på ”riktigt”. Oftast är det människor med många erfarenheter. Dom berör, man känner deras kärlek, oro, energi osv. Det är så fantastiskt för man får för sig att du är en sådan filur när man läser din blogg och så ser man dig på tv ……. och du är fantastiska du hela tiden.
  Skulle vilja ge tillbaks lite av de du ger oss. Så massor av ljus, energi och tokerier till dig : ) <3

 4. Jag fick cravings redan i vecka 10 med min dotter så nog fan kan du ha fått det nu! :] Jag åt gröna vindruvor, läkerol och Granny Smith-äpplen till förbannelse. Min stackars man fick ofta rusa ner till Ica strax innan stängningsdags för att jag skulle få min dagliga fix, haha.

  Nere i Malmö finns det en kinarestaurant som heter kort och gott China som gjorde världens godaste friterade räkor med sötsur sås. Jag har inte vågat beställa det här i Eskilstuna för jag är rädd att jag kommer bli besviken. :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..