Jag är gravid!

God kväll min vän! Jag har just sett klart på matprogrammet.
Gud, vilka flash’backs! Vad roligt vi hade det! Vilka underbara vänner…
Jag hade inte hjärta att ge dem annat än högsta poäng 😉
Synd att de var så hårt klippt bara, det sas så mycket roligt, och det hände så mycket knäppa grejer under kvällen, du hade älskat att få ha varit en fluga på väggen..

Systrarna Graaf!
Och mina recept kan du hitta om du klickar HÄR!
Ps. Hacka i lite mango OCH hummer (de glömde de att skriva i receptet)

Jag har burit på en liten hemlighet..
Det har spekulerats, men vi har valt att inte säga något förrens mina barn, våra familjer och vänner fått veta nyheten först 🙂
Jag är gravid!
Vi ska bli en till i familjen, Tristan, Lancelot och Isak kommer få ett litet syskon.
Det var inte planerat men mycket välkommet!
Jag mår bra, och bäbisen mår bra! Barnen är jätteglada och Filip förväntansfull och nervös då det här blir hans första.
Imorgon gör vi ultraljud, det är spännande och jag är mycket lycklig:-)
Så nu jäklar tanter, brudar och korvar börjar en rolig och spännande resa för fjärde gången gillt.


Bilden är lånad från Stureplan.se


Det känns som att 2011 kommer bli ”The return of the gammel’tackors”
Laila, Tilde och jag med fler
Mamma +35, ”den nya lilla svarta”?!
Man rullar in på Mama Mia med rullatorer, gråstarr, barnvagnar och drösar av finn-fjuniga tonåringar, snoriga småttingar och barnbarn på armen.. Haha!

Sov gott och tack för att du förgyller min tillvaro! X

 1. hej

  Grattis!!! ja e lite sen av mej å såg nu att ni ska ha barn. som sagt ja e lite sen av mej,läser först nu din bok.. ”bra” bok kan inte slita mej.. bra kanske är fel ord kan inte hitta nåt bättre ord.
  sophia

 2. s skriver:

  till 20 år mamma

  LIV e inte maggans dotter …
  Liv e hannahs dotter…. maggans systerdotter ,,,,
  e du me då…… maggan har ingen flicka än 😉

 3. GRATTIS! men måste bara fatta detta rätt, du fick väl din dotter Liv 2009 ? du skrev aldrig att hon skulle bli storasyster bara att dina söner skulle få ett syskon? Är jag helt bäng eller har jag missat ngt, kan du inte förklara skulle vara så kul att förstå 😛

  KRAM!
  ps, såg Det blir bättre och gud vad stark du är!!!

 4. Hej Magdalena!Jag så programmet ikväll som du var med i och jag tycker att du är stark som vågar att minnas och se tillbaka på tiden som var den mörkaste i ditt liv,nu har du visat att du klarar av allt som är svårt.GRATTIS TII GRAVIDITETEN!:)

 5. Hej kära käraste vän… vad glad jag bliiiiiiiiirrr. Massor av lyckoönskningar till er.
  ÅÅhhh nu blir jag rörd!! 🙂 men inte bara att du gör min tillvaro lyckligare när jag läser om dina dagar utan alla dina överaskningar gör mig lycklig. 🙂 Ha en underbar kväll med familjen. Kramar, evig bloggvän, Magali 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..