Halv åtta hos mig! (eller något liknande)

Ikväll smäller det! Hihi
Vad jag inte fattar är om det är fyra avsnitt, fyra dar på raken? Eller om det är en människas matlagning varje vecka. För om det är varje vecka, då LAGAR jag mat här hemma, först om tre. Någon som vet? Jag har googlat men inte funnit svar 😉


När det kommer till alla frågor. Jag förstår om folk är nyfikna, men vissa saker hör inte hemma på en blogg..
Isak bor INTE hemma hos Magnus, ibland kanske folk inte har lust att vara med på en blogg. Det får både jag, och ni respektera. Vissa frågor kan man inte svara på direkt, vissa saker är privata och en del omständigheter stannar inom familjen..
Nu ska jag ut och bila! Göra massor av intervjuer på telefonen (inför det blir bättre, med Renee på söndag) sen ska jag hem till mamma och ha lite mammamys.

Jag önskar dig en underbar dag!

 1. Du var toppen ikväll, men varför ge alla 10 p då kunde du ju inte vinna själv;-) för så godhjärtade var ju inte de andra.

 2. Elin skriver:

  Gud va go du är! =) Så ärlig, härlig, glad och vacker! Stor kram till dig

 3. Anna skriver:

  GRATTIS!!! om NÅGON har gjort sig förtjänt av denna underbara lycka som en graviditet innerbär så är det du Maggan! Grattis till er båda två:-)

  Kramar Anna från Göteborg.

 4. jenny skriver:

  kul å se programmet! undrar vad du har för klocka på dig? den ser ju hur snyggg ut som helst!

 5. Anja skriver:

  Jag tittade nyss på kl åtta hos stjärnorna och var bara tvungen att kika in här en sväng och påpeka hur mycket vi tycker om dig! Du är fantastisk Maggan<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..