ANNONS

Halv åtta hos mig! (eller något liknande)

/

Ikväll smäller det! Hihi
Vad jag inte fattar är om det är fyra avsnitt, fyra dar på raken? Eller om det är en människas matlagning varje vecka. För om det är varje vecka, då LAGAR jag mat här hemma, först om tre. Någon som vet? Jag har googlat men inte funnit svar 😉


När det kommer till alla frågor. Jag förstår om folk är nyfikna, men vissa saker hör inte hemma på en blogg..
Isak bor INTE hemma hos Magnus, ibland kanske folk inte har lust att vara med på en blogg. Det får både jag, och ni respektera. Vissa frågor kan man inte svara på direkt, vissa saker är privata och en del omständigheter stannar inom familjen..
Nu ska jag ut och bila! Göra massor av intervjuer på telefonen (inför det blir bättre, med Renee på söndag) sen ska jag hem till mamma och ha lite mammamys.

Jag önskar dig en underbar dag!

46
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@graafmagdalena
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00