Frukost på stranden..


PLUS att killarna tog sitt premiärbad! (fast nakna) så bild kommer inte läggas ut innan retusch 😉
 1. Ser så härligt ut på stranden!! Längtar till sommaren! Det var riktig sommarvärme här igår men jag tror jag håller mig till uteplatsen ett tag till, så stranden får vänta. 🙂

  Första anblicken på bild nr5 är att det står en elefant vid vattenbrynet!! men det var det ju inte =D

  Ha det bäst!! Kramen Ingela

 2. tjej skriver:

  Margareta!
  Jag har precis läst ut din bok ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig” och måste få ur mig hur otroligt stark du är. Du är min förebild, en riktig hjältinna. Jag beundrar verkligen dig för allt ditt mod och så som du har kämpat. Du är så otroligt vacker ska du veta och jag önskar dig och dina nära & kära all lycka i livet.

  //20 årig tjej

 3. Härligt!! När man ser morsan magdas mackor blir man ju sugen på frukost igen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..