”Graaf trashar Gynnings vernissage”

Jepp! Kunde ha varit en rubrik!


-Vad NI än gör här inne, RÖÖÖÖR INNNNGET!!!
Vad tror du ”en liten klåfingrig familjemedlem” gör, då vi promenerar förbi en av mamma’Gynnings statyer?
Jo, han bara MÅSTE pilla lite..
Tiden stod still, luften stannade, och blodet frös till is! Det enda som rörde sig i en svajande rörelser var den vaxdocksliknande statyn för ”typ” 448.000 kr.
Sen vart det ”örat” och rakt vägen ut, utan att passera gå 🙂 hihi

Kabusen

Djon och Johanna Linds nya inredningsbutik på Österlen..

Sen fika på ett ”känt fik” bageri (kommer inte ihåg vad det hette igen) Victor någonting..

Sen min vän! Uppfylldes en barndomsdröm…
 1. Lollo skriver:

  Hej Maggan! Alltså,Filip o.Tobbe kunde ju LÄTT vara bröder!! Attans snarlika…o.lika snygga är dom,haha!!! Hoppas du har det UNDERBART nere hos Tobbemannen,med härliga Skåneland under fötterna!! Fortsatt skööön påsk o.stooor kraam!! Hälsn. Lollo.

 2. Anette skriver:

  Hej Maggan. Jag och familjen körde ner från Helsingborg med några kompisar och kollade Gynnings konst. Såg dig där med dina barn, kompis och F. Tänkte gå fram och säga hej och att jag tycker du verkar vara en sådan fin tjej och bra mamma, men mesig som jag är vågade jag inte. Nu ångra jag mig som 17! Hoppas jag möter dig någon gång igen för då ska jag minsann säga hej!
  Kram Anette

 3. Jepp, Olof Victors är det! Gott som bara den!

  Kom upp till Kivik vet jag!! Massor att se 🙂

 4. Sanne skriver:

  Hej jag ber om ursäkt men vi kollade på Gynnings tavlor på samma gång idag jag vågade inte gå fram och säga att vi var systrar,kanske nästa gång våra vägar möts i Ystad. Jag stod bredvid dig med krycka och kallade på tjejerna vid utgången och min tjej kände oxå på konsten så det svajade….

 5. sara skriver:

  Olof Victors alla gånger…känner igen innergården! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..