Schäfer’rastning i Trelleborg

Killarna fick googla fram dagens schema..
Vart hamnade vi?! Lekland så klart 😉


Jag var såååå otroligt barnsligt sugen på att busa till skylten lite..
Omoget!? Jepp, jag erkänner!

Bungy och klätterväggar..

Kan tyvärr inte bjussa på en bild, för jag ser ut som en hink kräk! Något katten släpat in! Oborstat ruffs, skabbiga kläder och ett ansikte mejslat och format i gammal avföring.

En skylt längst vägen..

-Är du knäpp mamma??!!
-Nix!! Vi kör in och köper färska ägg 🙂
Wiii vad jag älskar Skåne! Killarna med.

Imorgonbitti ska vi testa att koka 1dag gamla ägg. Vi köpte stora för 3kr och små för 2.

Kram !
 1. Vad kul att du varit i Trelleborg!!! Hoppas ni hade trevligt på Kulhuset. Gillar att läsa din blogg. Hoppas ni får en underbar överaskningssemester tillsammans!!!

 2. Lotta skriver:

  vad skoj att ni har varit på besök här hos oss i trellehulla. Synd att jag missade er. Massor med kramar till er och ha en underbar och myskig påsk.

 3. Wow så häftigt !
  Vi sitter bakom dig på kulhuset i Trelleborg.
  Du e så cool:))<3 // stora fans…

 4. Anna skriver:

  Hej! Såg bilder på din pappas fru? Hur gammal, eller ung, är hon egentligen? Ser ju yngre ut än vad du är. Och deras son/din bror måste vara jämnårig med dina barn… Är nyfiken på hur du känner inför detta? Du skriver sällan om din pappa och den sidan av familjen. Har ni ingen bra kontakt? Kram

 5. Elin skriver:

  Susanne: du har rätt! Mitt inlägg belv nog lite väl vinklat åt Maggans håll; men jag står generellt för mina åsikter när det gäller att ”lättvindigt” skaffa sig barn!! Och då syftar jag inte på Maggans liv! Jag får nog be om ursäkt för mina vassa rader, jag skriver ibland hårdare än vad jag själv uppfattar det. Men jag blev nog också rätt irriterad på folk som skriver grattis grattis..?? Utan att veta mer än skvaller. Och jag vet också att maggan skrivit att det inte känns riktigt aktuellt med fler barn, iaf i nuläget. Och det är väl inget påhitt iaf? Folk har ju frågat om det i bloggen och hon har svarat. Hoppas att ni alla får en skön eftermiddag i solen!:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..